La regidora de Festes, Sara Usó, anuncia la seua renúncia com a edil de Castelló

1526

Omar Braina Bou, assessor del PSOE en Diputació, tindrà acta de regidor i les responsabilitats de Usó en l’Ajuntament
La regidora de Festes de l’Ajuntament de Castelló, Sara Usó, ha presentat la renúncia a la seua acta de regidor, per a dedicar-se a l’ensenyament en la seua nova destinació, Alacant. La renúncia serà efectiva al setembre i tant la seua acta com les seues responsabilitats seran assumides per Omar Braina Bou, assessor del Grup Socialista en la Diputació de Castelló. L’alcaldessa ha agraït el treball de Sara Usó. “Avui la tornaria a triar per a la meua candidatura a Castelló”
Esperanza Molina/ Actualitat Diària
Durant els últims mesos s’hauria estès el rumor en el sector de les Festes: “Sara no acabarà, està preparant oposicions”, deien… i després: “Sara ha aprovat les oposicions, renunciarà al setembre…”
I les previsions s’han complit, si bé la regidor ho ha anunciat un poc abans del que s’hi havia previst.
Aquest migdia, la regidora de Festes Sara Usó compareixia al costat de l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, abans de la roda de premsa de la portaveu municipal per a adonar de les decisions de la Junta de Govern.
Tal com es van enfrontar l’alcaldessa i la regidora de Festes al micròfon, donada l’emotivitat que envoltava a ambdues, i el fet que entre el públic estigueren també alguns companys del Grup municipal, entre ells, Toni Lorenzo, Rafa Simó o Patrícia Puerta, les coses van quedar clares.
Va ser l’alcaldessa la que va prendre la paraula per a realitzar un anunci important: la renúncia de la seua regidora de Festes, Parcs i Jardins, Sara Usó. La raó, apuntava Sara Usó, és que, una vegada aprovades les oposicions per a dedicar-se a l’ensenyament, i atès que la seua nova destinació és Alacant, entenia que havia de prendre una decisió important.
És cert que podia haver sol·licitat una delegació de serveis, però el seu lloc està en el lloc on ja té plaça de professora, Alacant “i Castelló necessita d’algú que es dedique completament a la tasca de la gestió municipal”.
Dit açò, i esbossats nombrosos agraïments, entre ells a la seua família, el seu marit, i els seus companys, Sara Usó esclatava en llàgrimes mentre esbossava un discurs que ella mateixa penjava poc després en les xarxes socials per a donar a conèixer el seu comiat.
L’alcaldessa de Castelló, empara Marque, destacava la gran professionalitat de la seua regidora, número u en la seua promoció en la UJI, i persona molt vàlida que ha sabut afrontar les restes que ha tingut enfront de si. “si haguera de tornar arrere. Tornaria a triar-la com a membre de la meua candidatura”, va destacar Amparo Marco.
Quant al que va a ser el futur immediat de l’equip de Govern i de les competències municipals, Marque ho va posar ben clar: al setembre s’aprovarà la renúncia de Sara Usó, que es comunicarà a la Junta Electoral, i a l’octubre la presa de possessió del nou regidor socialista que, per llista li correspon a Omar Braina Bou, conegut perquè ocupa el càrrec d’assessor del Grup Socialista en la Diputació Provincial.
Omar Braina assumirà també, les responsabilitats i delegacions de Sara Usó.
Quant a l’aniversari de la fundació de Castelló que conmemora el 8 de setembre com a aniversari de la concessió del permís d’ocupació i trasllat de Jaume I, l’alcaldessa va afirmar, que segur que Sara Usó també estarà, però que aquesta organització serà assumida directament per l’alcaldia.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací