La presentació de les VIII Jornades Gastronòmiques de l’Olla Segorbina obri un cap de setmana variat a Segorbe

728

Actualitat Diària

Amb la presentació de les jornades gastronòmiques al costat de la conferència “La Dana a la Comunitat Valenciana” impartida pel meteoròleg municipal dóna principi el cap de setmana, on a més podrà gaudir de la visita guiada gratuïta “Segorbe Medieval” i acudir a l’acte d’inauguració del carrer Doctor Eduardo Solsona.

El divendres 10 de gener, a les 12 hores, es presenten les VIII Jornades Gastronòmiques de l’Olla Segorbina en el Restaurant Casa Alba. Entre els participants en aquestes tradicionals jornades, pot trobar els restaurants Casa Alba, María de Lluna, Millán, Salons Idúbeda, Senda de la Brasa i Gastroadictos. Enguany, amb la VIII edició, volen demostrar que a través de la cuina també es conserva i manté la identitat d’un poble.

El divendres a la vesprada, el meteoròleg municipal, José Miguel Barrachina Guerra, impartirà una conferència sobre la Dana, el fenomen meteorològic que ens ha assotat aquestes últimes setmanes. L’acte tindrà lloc en el Saló dels Alcaldes a les 19 hores.

El dissabte dia 11, a les 11 hores, comença de nou el cicle de visites guiades gratuïtes per Segorbe. La temàtica d’aquesta ocasió és “Segorbe Medieval”. La visita començarà en l’Oficina de Turisme. Recorde que les places són limitades. Pot trobar més informació en la pàgina web www.turismo.segorbe.es i fer reserves a través del següent número de telèfon: 964 71 32 54.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací