La Policia Local de Vila-real realitza un curs gratuït dirigit exclusivament a dones sobre defensa personal

Comptarà amb una única sessió de tres hores, que tindrà lloc el 30 de maig en el pavelló poliesportiu Sebastián Mora

1428

ActualtiatDiària

La Policia Local de Vila-real organitza un curs gratuït de defensa personal dirigit exclusivament a dones. Baix el títol Resposta defensiva femenina, comptarà amb una única sessió de tres hores, que tindrà lloc el 30 de maig en el pavelló poliesportiu Sebastián Mora. El policia local de Vila-real Fernando Jiménez Robles, que a més és instructor de jiu-jitsu i entrenador nacional de SAMBO –defensa personal sense armes- i de Defensa Personal Policial, serà l’encarregat d’impartir el curs.

L’objectiu de la jornada, que es desenvoluparà en horari de matí, de 9.30 a 12.30 hores, és que les assistents adquirisquen els coneixements bàsics per a actuar en situacions de risc per a la integritat física. Així mateix, aquest curs permetrà augmentar la confiança, autoestima i autocontrol i millorar la força, resistència, velocitat i flexibilitat de les participants. En total s’ofereixen 14 places, que s’ocuparan per rigorós ordre d’inscripció i poden participar també menors d’edat, tot i que hauran d’aportar una autorització per part del pare, mare o tutor.

“Creiem que en els temps que corren qualsevol dona ha de poder sentir-se segura quan ha d’eixir al carrer i aquesta sessió dotarà les assistents d’autoconfiança i d’algunes eines que els poden ser pràctiques en un hipotètic cas en el qual necessiten defensar-se d’un atac”, explica la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez. Les inscripcions es poden formalitzar en l’apartat Formació del web http://policia.vila-real.es.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací