La Policia Local d’Alcalà-Alcossebre identifica a 400 persones i tramita 15 denúncies per incomplir el confinament en Setmana Santa

585

Actualitat Diària

La Policia Local d’Alcalà-Alcossebre ha intensificat els controls de població per a assegurar el compliment de les normes de l’estat i alarma, coincidint amb les dates de Setmana Santa i Pasqua. Del 7 al 13 d’abril, els agents de la Policia Local han identificat a més de 400 ciutadans, tant als quals realitzaven les seues compres en els dos nuclis com als que es desplaçaven en els seus vehicles, amb la finalitat d’evitar hàbits de mobilitat no aconsellables, com realitzar les compres amb massa assiduïtat. A més, per part de les Forces i Cossos de Seguretat es va canalitzar l’accés i eixida a Alcossebre amb detenció i filiació de tots els vehicles que circulaven, per a comprovar que es tracta de veïns amb residència habitual en la població. En total, s’han tramitat 15 denúncies per fets com incomplir les ordres de desplaçament individual en vehicles, passejar per la platja o intentar visitar a amics sense que cap de les denúncies es referisca a persones que tingueren intenció de passar dies de festa en la seua segona residència.

El cap de la Policia Local, Abel Serret indica que “podem qualificar d’èxit el dispositiu desenvolupat per a intentar que el mínim de persones accediren a les seues segones residències i puc dir, amb un alt percentatge d’encert, que pràcticament hem aconseguit que Alcossebre no haja tingut entrada de propietaris de segones residències”.

L’Alcalde Francisco Juan destaca “l’encert en la canalització dels accessos a Alcossebre i les tasques policials” i insisteix que “entenc que per als nostres veïns i veïnes pot resultar una xicoteta molèstia haver d’identificar-se però prenem aquestes mesures per a garantir la salut de tots”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací