La Platja Nord de Peníscola, en el ‘Top 10’ de millors arenals d’Espanya i la ‘número 1’ de la Comunitat

2702

Rafa Mezquita/Actualitat Diària

“Mediterrani pur”. Així defineix la revista Conde Nást Traveler de viatges a la platja Nord de Peníscola, a la qual inclou en la seva ‘TOP 10 de Millors Platges d’Espanya en 2019’.

D’aquesta forma, l’arenal del Baix Maestrat que rega els penya-segats en els quals se situa el Castell del Papa Lluna repeteix com a millor platja de la Comunitat Valenciana i ascendeix una posició en el ránking. Ocupa el vuitè lloc aquest any, pel novè del passat. Per a la publicació novaiorquesa, o cosa que és el mateix, per als seus lectors que han votat en l’enquesta, la millor platja d’Espanya aquesta a Canàries, i és la de Papagai, a l’illa de Lanzarote.

Respecte a la premiada platja castellonenca cal destacar que compta amb tots els serveis que el visitant desitja. Cinc quilòmetres de fina sorra i aigües mediterrànies cristal·lines i netes que l’han concedit diverses certificacions entre les quals es troben la bandera blava, la Q de qualitat turística, la bandera de Qualitur i la bandera verda de Aenor.

A més, també crida l’atenció pel seu animat passeig marítim que porta fins als peus de la muralla medieval i als carrerons que donen accés al castell, plenes de vida comercial, artesanal i de restaurants on s’han gravat diverses escenes de Joc de Trons.

1 Comentari

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací