La nova temporada de Cultura de la Generalitat arranca amb un concert de l’Orquestra de la Comunitat

581

L’esdeveniment tindrà lloc a les 19.30 del 4 de setembre a l’Auidtori i Palau de Congressos de Castelló

Actualitat Diària

La nova temporada de l’Institut Valencià de Cultura a Castelló comença aquest divendres, 4 de setembre, a les 19.30 hores amb un concert de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana sota la batuta de Josep Pons.

L’orquestra titular del Palau de les Arts portarà a la Sala Simfònica de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló la ‘Danza ritual del fuego’ d”El amor brujo’ de Manuel de Falla, les ‘Variaciones concertantes, Op. 23’ d’Alberto Ginastera i la ‘Simfonia número 5’ de Beethoven.

El coordinador de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, descriu que “enguany la programació de música clàssica és summament interessant, ja que compta amb la presència de grans músics de nivell internacional, així com reconegudes composicions”. Pel que fa al primer concert de la temporada, Ribes destaca “el privilegi de comptar amb la presència del mestre Josep Pons, directormusical del Gran Teatre del Liceu de Barcelona i tot un referent estatal”.

Aquest concert és un dels 10 inclosos en l’abonament de tardor. També es poden adquirir entrades en la taquilla i en ‘instanticket.es’ a partir de 10 euros per al públic general, si bé hi ha descomptes per a menors de 14 anys, joves, estudiants, persones jubilades, persones desocupades i grups, entre altres.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací