La millor pizza d’Espanya i del món es cuina en la Comunitat Valenciana

397

Així s’ha decidit en els dos campionats que s’han celebrat del 18 al 20 d’abril

Actualitat Valenciana

La millor pizza del món i d’Espanya es cuina en la Comunitat Valenciana. Així s’ha decidit en els dos campionats que s’han celebrat del 18 al 20 d’abril i que han reunit els millors pizzers del món. Més de 1.000 pizzers vinguts de 52 països han lluitat durant tres dies en Parma.

El Grup il Cortile que va participar amb els seus pizzers Dario Labella, Flavio Urgesi i Lucca Tripoli han aconseguit els següents premis:

Or per a Lucca Tripoli en la categoria Pizza sense gluten amb la seua ‘5 textura’, Tripoli va véncer en aquesta categoria amb la pizza ‘Capriccio Gurmet’. 

Bronze per a Dario Labella en la categoria Pizza sense gluten amb la seua ‘5 textura’. 

Subcampionat d’Espanya per a Lucca Tripoli en la modalitat de pizza velocitat. H ho va fer en un temps d’1 minut i 26 segons, mentre que el guanyador el va fer en 1 minut i 20 segons.

Il Cortile es va emportar el primer premi en ‘Millor pizzeria de la Comunitat Valenciana’.

Amb aquests guardons el grup de restauració valencià es consagra com la pizzeria més llorejada de la Comunitat Valenciana. En menys de 5 anys aquest xicotet grup ha aconseguit més d’una dotzena de premis tant nacionals com internacionals erigint-se com l’una de les millors pizzeries d’Espanya.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací