La Junta de Govern de l’11 de gener aplicarà el cessament de funcions de la vice alcaldessa Ali Brancal

746

Ix a concurs l’explotació del Quiosc d’Hort dels Corders i a exposició pública les expropiacions de Carcaixent 

El cessament de la vice alcaldessa, Ali Brancal, en les seues funcions i delegacions, serà aplicat per la Junta de Govern de l’Ajuntament de Castelló el pròxim 11 de gener. Així ho ha confirmat la portaveu de l’equip de Govern Verónica Ruiz, que també s’ha referit a l’explotació del Quiosc d’Hort dels Corders i de les expropiacions per a prolongar el carrer Carcaixent.

EM/ Actualitat Diària
La portaveu de l’equip de Govern, Verónica Ruiz, ha confirmat aquest matí que la vice alcaldessa de Castelló, Ali Brancal, serà destituïda en les seues funcions en la pròxima Junta de Govern, programada per a l’11 de gener.

El cessament de Brancal es produeix com a conseqüència de l’aprovació, en el ple municipal, de l’aplicació del Codi de Bon Govern, per la seua situació d’investigada per la ‘querella dels sobres’.

El ple del passat 20 de desembre va aprovar aquesta aplicació amb la majoria de vots de PP i CS i l’abstenció del Grup Socialista.

Ruiz no s’ha pronunciat entorn de com es realitzarà el repartiment d’aquestes delegacions ni sobre qui ocuparà el lloc en la vice alcaldia.

Les explicacions de Ruiz s’han produït durant la roda de premsa celebrada després de la Junta de Govern, per a explicar els temes que han passat per aquest òrgan municipal.

El Quiosc d’Hort dels Corders, a concurs

La Junta de Govern ha aprovat hui traure a concurs l’explotació i manteniment del Quiosc de la plaça Hort dels Corders, una vegada caducat el període de la seua concessió.

Per a això s’ha establit un cànon, a l’alça, de 18.000 euros.

Expropiacions Carrer Carcaixent
Durant la sessió d’aquest matí, també s’ha donat llum verda al projecte d’expropiació per a l’obertura d’un tram del carrer Carcaixent de Castelló.

Es tracta d’un tram de 165 metres entre el carrer Pintor soler Blasco i la Ronda Circumval·lació, que es declara de ‘utilitat pública’ per a poder portar avant l’expropiació forçosa de la superfície requerida per al vial.

Les finques afectades d’expropiació estan situades en el Paratge Almalafa i Paratge Censal. La primera té com a titulars a 8 persones físiques i dues jurídiques, una d’elles amb una hipoteca. Disposa d’una superfície de 5.280,77 metres quadrats, dels quals s’expropiaran 2.564 metres.
La segona pertany a dos propietaris, té una superfície de 1.975,45 metres quadrats, i s’expropiaran 977 metres.

Inicialment, segons l’estudi realitzat, l’Ajuntament té efectuada una reserva de fons que rondaria els 374.000 euros.

El projecte d’expropiació serà sotmés a exposició pública per un període d’un mes. Els propietaris podran al·legar en defensa dels seus drets i, si escau, recórrer el sistema de valoració del sòl davant el Tribunal de Preu just.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací