La Generalitat obri el Programa lliure d’estiu d’activitats nàutiques ‘A la mar 2021’

564

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i la Direcció General d’Esport han convocat conjuntament el Programa lliure d’estiu dins de la campanya d’activitats nàutiques de la Generalitat ‘A la mar 2021’.

Concretament, s’ha obert el Programa lliure d’estiu, dirigit a l’aprenentatge i difusió dels esports nàutics i al coneixement, la conservació i el respecte del medi marí, amb especial atenció als i les joves. Les bases del programa s’han publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ (DOGV).

El Programa lliure d’estiu es realitzarà del 28 de juny al 3 de setembre en instal·lacions i equipaments de la mateixa Generalitat a Benicàssim i Borriana, i amb la col·laboració del Club Nàutic de la Vila Joiosa.

Es tracta d’un programa de familiarització i/o millora de les activitats nàutiques en el període estival des d’un punt de vista recreatiu i formatiu, que facilita l’aprenentatge i la pràctica dels esports nàutics.

Cursos oferits

Els cursos oferits, que es poden consultar en la pàgina web de l’IVAJ <ivaj.gva.es> i d’Escoles de la mar <escolesdelamar.gva.es>, inclouen estades a l’Escola de la mar de Benicàssim en règim d’externat o d’internat en l’alberg Argentina de l’IVAJ, així com a l’Escola de la mar de Borriana i a l’Escola de la mar de la Vila Joiosa.

Entre les modalitats que s’hi poden practicar s’inclouen vela lleugera, tant d’iniciació com de perfeccionament, vela creuer d’iniciació, surf de vela (‘windsurf’), piragüisme, rem i surf de rem (‘paddle surf’), amb estada de cinc dies de dilluns a divendres.

El Programa lliure d’estiu, a més de les ‘Setmanes d’estiu’, també ofereix dues modalitats més, que són ‘Un dia a la mar’ i ‘Caps de setmana d’estiu’ tant a Benicàssim com a Borriana.

S’aplica una tarifa especial per a membres de família nombrosa, membres de família educadora, titulars de Carnet Jove i grups d’entitats com els ajuntaments de Benicàssim, Borriana i la Vila Joiosa, les federacions esportives autonòmiques de la Comunitat Valenciana i els clubs nàutics de Borriana i la Vila Joiosa, entre altres, amb els quals la Generalitat haja subscrit acords en matèria de promoció esportiva.

Les inscripcions es faran exclusivament en línia a través de la pàgina web <escolesdelamar.gva.es>.

S’estableixen diferents fases d’inscripció segons Escola i dates:

El dilluns 3 de maig de 2021, de 10.00 a 12.00 hores per a l’Escola de la mar de Borriana per al període d’activitat del 28 de juny al 30 de juliol de 2021.

El dimarts 4 de maig de 2021, de 10.00 a 12.00 hores, Escola de la mar de Benicàssim per al període d’activitat del 28 de juny al 30 de juliol de 2021.

El dijous 6 de maig de 2021, de 10.00 a 12.00 hores, s’obrin places lliures no pagades per al període d’activitat del 28 de juny al 30 de juliol de 2021 a les Escoles de la mar de Borriana i Benicàssim.

Finalment, el dilluns 10 de maig de 2021, a partir de les 10.00 hores s’obri per a la resta de les inscripcions del Programa lliure d’estiu.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací