La Generalitat invertirà quasi 2 milions al manteniment del Centre Integrat Excel·lentíssima Diputació de Castelló

669

Actualitat Diària

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Diputació Provincial de Castelló pel qual es destina un import d’1.927.130 euros per a col·laborar en el manteniment del Centre Públic Integrat Excel·lentíssima Diputació.

A través del conveni, es financen quatre unitats d’Educació Primària (de cinqué i sisé curs) i huit d’Educació Secundària Obligatòria (dos per curs) del Centre Integrat Excelentísima Diputación.

Pel que fa a la provisió de vacants de professorat del centre, quan es produïsca, s’efectuarà pel procediment general establit per a l’accés de funcionaris a la Diputació, i s’haurà de comunicar a la Direcció Territorial d’Educació, Cultura i Esport de Castelló.

Per la seua banda, la Diputació haurà d’impartir gratuïtament els ensenyaments objecte del conveni i realitzar les activitats complementàries i de serveis que, si és el cas, es duguen a terme. Igualment, s’obliga a tindre en funcionament el nombre total d’unitats escolars que figuren en el conveni, i també se n’haurà de fer constar en un lloc visible del centre el finançament per part de la Generalitat

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací