La Generalitat i els empresaris potenciaran el turisme de golf de la Comunitat a nivell internacional

637

Actualitat Diària

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Associació Provincial d’Empresaris de Camps de golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana per a fomentar accions de promoció de turisme de golf tant a nivell nacional com internacional.

A través d’aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana destinarà a l’Associació Provincial d’Empresaris de Camps de golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana fins a 50.000 euros per a fomentar accions de promoció de turisme de golf.

Entre les accions a promocionar, destaca l’organització del “Costa Blanca Region Experience Trophy”, que va tindre lloc el mes de juny passat a València. Aquesta acció es duu a terme després del gran èxit obtingut l’any passat a París.

En aquesta edició es va convidar a les empreses tour operadores més importants d’Europa per a visitar la nostra destinació, així com per a realitzar diverses activitats com un torneig de golf, un workshop, amb l’objectiu de posicionar la Costa Blanca i la Comunitat Valenciana com a destinació principal entre els turistes de golf de mercats europeus.

Així mateix, mitjançant aquest conveni, l’Associació Provincial d’Empresaris de Camps de golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana analitzarà el producte golf en la Comunitat per a extraure conclusions que servisquen per a l’elaboració d’un pla estratègic que ajude a posicionar el producte golf en el nostre territori.

En concret, s’analitza el producte turístic golf, el perfil del turista, els mercats emissors, així com l’impacte econòmic que genera en el territori.

Aquest conveni respon al compromís de la Generalitat de mantindre el suport a les actuacions de comunicació i publicitat desenvolupades per les diferents associacions turístiques i a contribuir a la millora de la competitivitat i la promoció, fonamentalment del turisme esportiu, per a la destinació Comunitat Valenciana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací