Colomer ressalta que ‘més de 900 empreses i entitats de la Comunitat ja han subscrit el Codi Ètic Valencià’

710

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que en aquest moment “comptem amb més de 900 adhesions, entre empreses i organitzacions, que s’han subscrit al Codi Ètic Valencià, la qual cosa suposa la seua implicació i compromís”.

Així ho ha destacat Francesc Colomer durant la inauguració de l’II Simposi Internacional ‘Ètica del Turisme’ que organitza la Universitat Jaume I de Castelló.

Francesc Colomer ha ressaltat que “vincular el turisme a l’ètica és de les millors coses que hem fet en els últims anys”, en aquest sentit, ha assenyalat que “anem per davant d’altres territoris i això hem d’examinar-ho amb audàcia i intel·ligència”.

El responsable de Turisme ha recordat que el “el codi ètic mundial de turisme aplicat a la Comunitat Valenciana regeix i inspira la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat, aprovada l’any passat per les Corts, i el seu trasllat a la normativa és un element molt a tindre en compte, perquè una llei no canvia el món però si senyalitza els camins de la seua transformació”.

Cal ressaltar que l’II Simposi Internacional ‘Ètica del Turisme’ està organitzat per la Universitat Jaume I de Castelló, en virtut del conveni de col·laboració subscrit amb Turisme Comunitat Valenciana per al desenvolupament d’actuacions relacionades amb el Codi Ètic Valencià.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací