La Generalitat inverteix 2,5 milions en millorar les instal·lacions esportives en tota la Comunitat

Un altre dels objectius d'aquestes ajudes és la defensa i suport a la pràctica d'esports autòctons i col·laborar amb les entitats locals valencianes

1917

ActualitatDiària

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ (DOGV) la resolució de la convocatòria de les subvencions destinades a la millora, ampliació o reparació d’instal·lacions esportives en municipis valencians. En total, s’han concedit 2.496.534 euros. 

Aquestes subvencions tenen com a objectiu la millora, ampliació i reparació d’instal·lacions esportives en general, i d’espais esportius tradicionals en particular, a través de dos tipus d’actuacions. L’actuació tipus A és per a la millora, ampliació i reparació d’instal·lacions esportives en municipis de fins a 5.000 habitants.

Per la seua part, l’actuació tipus B és per a la reforma, petites actuacions de millora, ampliació o reparació d’instal·lacions esportives tradicionals i frontons en municipis de la Comunitat Valenciana. S’entenen com a tals, trinquets d’escala i corda, raspall, galotxa, així com frontons valencians per a qualsevol modalitat oficial de pilota valenciana.

Per a les actuacions de tipus A s’han destinat 1.477.063 euros i es finançarà el 100% del cost del projecte, amb un màxim de 100.000 euros per projecte i entitat. En el cas que el cost del projecte supere els 100.000 euros, l’excés haurà de ser aportat per l’entitat a la qual se li ha concedit la subvenció.

Per a actuacions de tipus B, s’han concedit 1.019.471 euros per a dos tipus d’actuacions. D’una banda, s’han destinat 221.993 euros per a projectes el cost dels quals és igual o inferior a 20.000 euros, i es finança el 100% del cost d’aquests. D’altra banda, s’han destinat 797.478 euros per als projectes el cost dels quals és superior a 20.000 euros, i el finançament és d’un màxim del 80 % del cost d’aquests.

Aquestes subvencions tenen com a finalitat contribuir amb els municipis en la millora, ampliació o reparació de les instal·lacions esportives perquè cobrisquen en la mesura que siga possible les seues principals necessitats en aquest àmbit, facilitant la pràctica de l’esport de manera que repercutisca en la millora de la salut i benestar de la població a què es dirigeix.

Un altre dels objectius d’aquestes ajudes és la defensa i suport a la pràctica d’esports autòctons i col·laborar amb les entitats locals valencianes en la millora, ampliació i reparació d’instal·lacions esportives tradicionals destinades a la pràctica de pilota valenciana, en les modalitats de trinquets i frontons.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací