La Generalitat atorga a Onda el reconeixement com a Municipi Turístic de Singularitat

325

Ballester: “Tenim els millors recursos per a ser un punt turístic de referència”

Actualitat Diària

Onda ha celebrat l’acte que li acredita com a Municipi Turístic de Singularitat. La Font de dins ha albergat el lliurament del reconeixement, feta pel Secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, a l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester. A l’acte també ha acudit la Tinenta d’Alcalde de l’àrea de Turisme, María Baila.

El reconeixement servirà per a impulsar els nombrosos recursos turístics de la localitat. Per a aconseguir l’esment ha superat exigents criteris com comptar amb àmplia població turística, nombroses places d’allotjament i segones residències i recursos turístics de primer nivell com el Castell de les 300 Torres.

El turisme és un dels motors econòmics de la ciutat i mitjançant aquest assoliment podrà accedir a noves ajudes en forma de subvencions per a continuar impulsant-lo. A més, el reconeixement compta amb una sèrie d’obligacions com fer una planificació turística sostenible, de qualitat, accessible i inclusiva; tindre un programa de qualificació de recursos humans; protegir i promocionar els recursos turístics de primer ordre; desenvolupar estratègies sobre qualitat en el destí; col·laborar en les inspeccions contra l’intrusisme turístic i aconseguir la participació ciutadana.

Durant l’acte de recepció, Ballester ha posat l’accent en la qualitat i quantitat d’opcions per al visitant d’Onda: “Tenim els millors recursos per a ser un punt de referència a nivell de la Comunitat”. L’alcaldessa ha valorat positivament el reconeixement, “que servirà per a continuar impulsant la gran faena dels tècnics municipals”. 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací