La Generalitat acorda amb les farmàcies el repartiment gratis de màscares a jubilats i col·lectius vulnerables

783

Actualitat Diària

El president de la Generalitat, Ximo Puig ha arribat a un acord amb els presidents dels col·legis farmacèutics de la Comunitat Valenciana mitjançant el qual la Generalitat distribuirà màscares gratuïtament a través de les farmàcies a les persones majors de 65 anys i col·lectius vulnerables, en situació de risc.

La distribució es farà a través de la recepta electrònica, per la qual als beneficiaris se’ls carregarà aquesta màscara en la seva SIP. A més, la Generalitat Valenciana ajudarà les farmàcies a proveir-se de material sanitari. Ximo Puig ha assenyalat que el seu objectiu és “facilitar el màxim de subministrament” a les farmàcies, perquè puguin oferir màscares “a un preu raonable”.

A la reunió per videoconferència que ha mantingut aquest matí Ximo Puig amb els presidents dels col·legis farmacèutics també ha assistit la consellera de Sanitat, Ana Barceló.

Puig ha recordat que aquesta passada matinada ha arribat el novè avió amb material sanitari procedent de la Xina, que ha permès que ja s’hagin rebut més de 12 milions de màscares des del mercat asiártico. Puig ha destacat el “canal fiable” amb el qual treballa el Consell, per la qual cosa es tractarà de “facilitar als farmacèutics que pugui accedir a aquests nous subministraments”, ha afegit el president de la Generalitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací