La gastronomia, protagonista en la festivitat de la patrona de l’odontologia, Santa Apolonia

581

Actualitat Diària

Esport, jocs tradicionals en equip, homenatges i un divertit esmorzar entre companys. Són algunes de les activitats que han perfilat la programació organitzada pel Col·legi Oficial de Dentistes de Castelló (CÒDECS) per a celebrar la festivitat de la patrona de l’odontologia, Santa Apolonia.

El col·lectiu de dentistes castellonenc va estrenar l’agenda el passat 25 de gener de la mà de la Comissió de Joves Dentistes del CÒDECS i els seus ja tradicionals Torneig de Pàdel i Campionat de Guiñote, disputats en les instal·lacions esportives Impala, en el Grau de Castelló.

Els actes centrals de Santa Apolonia 2020 van tindre lloc el dissabte, 8 de febrer. Van arrancar amb una eucaristia en la seu del Col·legi, a la qual va seguir un menjar de germanor a l’Hotel Jaume I de la capital de la Plana.

Riures, converses disteses, la millor gastronomia, ‘tardeo’, complicitat i música van caracteritzar aquesta jornada ‘de deu’ entre companys de professió. Una jornada en la qual no van faltar els homenatges, amb el lliurament de les insígnies de plata als col·legiats Fernando Ramos i Isabel Cadroy pels seus 25 anys de col·legiació en el CÒDECS, ni el sorteig de regals entre les persones assistents a l’esdeveniment.

Durant l’esmorzar també es van entregar els trofeus als guanyadors del Torneig de Pàdel 2020, Miguel Piqueras i Felipe Tena, i a la parella vencedora de l’IV Campionat de Guiñote: Pablo Gómez i Inma Gil.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací