La Fundació Universitat Jaume I-Empresa ha organitzat 62 activitats formatives i gestionat 955 estades en pràctiques

631

Actualitat Diària

La Fundació Universitat Jaume I- Empresa ha celebrat divendres 13 de desembre de 2019 la reunió del Ple del seu Patronat, en la qual s’ha presentat l’Avanç de la Memòria d’Activitats 2019 i el Pla d’Actuació 2020.

En l’Avanç de la Memòria d’Activitats de la FUE-UJI es recullen les dades més significatives de l’activitat desenvolupada per les diferents àrees i es realitza un balanç dels serveis prestats, mancant incorporar els últims indicadors per a tancar el 2019. Cal recordar que la Fundació Universitat Jaume I-Empresa té entre les seues funcions principals la promoció de les activitats vinculades a la formació de postgrau propi de l’UJI i formació contínua, la transferència de tecnologia, la gestió de pràctiques d’estudiants i beques de titulats, la promoció de projectes internacionals i la millora del potencial de les empreses i la societat castellonenques.

Entre els esdeveniments més destacats en 2019 es va produir el relleu al capdavant de la gerència de la Fundació. En la reunió del Ple del patronat d’abril de 2019 Gloria Serra Isierte va assumir la gerència de la Fundació, en substitució de Cipriano de Mesa. A més, al juliol de 2019, es va incorporar l’empresa Vidres S. a. al Patronat de la FUE-UE-UJI, que ja compta amb 29 entitats patrones.

En l’àrea formació, la FUE-UJI ha organitzat 62 activitats formatives, que van sumar més de 700 alumnes, la qual cosa es tradueix en 15.303 hores lectives.

Pel que respecta a la gestió de les pràctiques extracurriculars dels estudiants de l’UJI, s’ha gestionat un total de 955 estades en pràctiques. El Programa Experience, de beques per a titulats, va concedir 221 beques a graduats universitaris, en un total de 385 convenis vigents amb empreses/entitats.

Pleno_Patronato_FUE-UJI

Durant el 2019 la FUE-UJI ha organitzat 14 esdeveniments de diferent índole (congressos, jornades, tallers) amb un total de 943 participants.

L’oficina EuroFUE-UJI, ja plenament consolidada en l’estratègia d’internacionalització de la Fundació, ha mantingut al llarg del 2019 trobades amb més de 190 empreses i institucions i ha aconseguit 3 nous projectes Erasmus+ aprovats, que se sumen als 2 que va aconseguir en 2018.

Pla d’actuación 2020

Dins de les prioritats del Pla d’Actuació 2020, la Fundació Universitat Jaume I-Empresa contínua centrant els seus esforços en la internacionalització de les seves activitats, tant en matèria de programes formatius de títol propi de la Universitat Jaume I, com en la incorporació en pràctiques de caràcter internacional i en l’impuls a la participació en més projectes europeus i internacionals a través de l’oficina EuroFUE-UJI. A més, continuarà amb la seva estratègia d’acostament al teixit productiu castellonenc a través de la planificació de visites de treball a empreses i institucions al llarg de l’any.

Per a la realització dels diferents programes i serveis del Pla d’Actuació 2020, la Fundació Universitat Jaume I-Empresa preveu un pressupost de 3.400.000 euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací