La Fórmula de Campeones aprova en el seu any més complicat

662

Actualitat Diària

La Fórmula de Campeones, l’escola d’automobilisme del Circuit Ricardo Tormo, tanca la temporada 2020, la més difícil de la seua història a causa de les complicacions generades per la pandèmia, amb un aprovat en resultats.

L’equip de Fórmula 4, amb els joves Carles Martínez i Quique Bordás al volant, va tancar la temporada amb una brillant tercera posició per equips en el Campionat d’Espanya de Fórmula 4. Martínez, que aspirava a lluitar pel títol, es va veure superat pel brillant holandés Kas Haverkort durant tot l’any i, a pesar d’una prometedora pretemporada, no va aconseguir estar en el grup que lluitava pel podi en cada carrera.

Bordás va millorar carrera a carrera i va acabar l’any en el podi de Motorland i una desena posició en la general del certamen. Objectiu complit per al jove pilot català que afrontava com a novell el Campionat d’Espanya de Fórmula 4.

“Els resultats no han sigut tan satisfactoris com esperàvem” ha indicat Marco Rodríguez, director de l’escola, “però els pilots han crescut molt i han aprés i, d’alguna manera, ens ha servit com a primer any complet de l’equip en la Fórmula 4. Hem aconseguit completar el calendari de 21 carreres en set caps de setmana”.

Centre de Tecnificació

Els joves pilots del Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva del Motor (CETDM) es van veure obligats a cessar la seua activitat al mes de març, en els dies més durs de la pandèmia. El Centre de Tecnificació va reaccionar immediatament amb la introducció de xarrades en línia i la programació d’activitats físiques i mentals adequades amb la situació de confinament.

“El final del curs passat va ser molt complicat per l’aparició de la COVID-19. Afortunadament, hem pogut iniciar el curs amb total normalitat, la progressió està sent bàrbara, els pilots estan molt motivats, el seu nivell acadèmic és molt positiu i la seua evolució esportiva és molt prometedora” ha assenyalat Rodríguez.

Les que sí que van veure truncada la seua temporada van ser les dues pilots valencianes seleccionades per a competir en les W Sèries, Marta García i Nerea Martí. Ambdues repeteixen en la graella d’eixida del certamen femení més potent de l’automobilisme mundial que en 2021 correrà de manera paral·lela al Campionat del Món de Fórmula 1 a Europa i Amèrica.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací