La Fira del Llibre de Castelló celebrarà la seua 37a edició amb una de les majors exposicions de llibres al carrer

612

La Plaça Santa Clara és el lloc triat per a celebrar del 14 al 24 d’octubre l’esdeveniment cancel·lat a causa de la pandèmia

Actualitat Diària

La Fira del Llibre de Castelló es trasllada enguany al mes d’octubre, després d’haver de ser ajornada la seua celebració en les dates habituals (finals d’abril-principis de maig) a causa de la pandèmia. L’esdeveniment compta amb novetats, on la Fira del Llibre de Castelló i la Plaça del Llibre s’uniran en un mateix espai, per la qual cosa el lector podrà disposar d’una enorme oferta de llibres. La plaça Santa Clara es convertirà en l’escenari de la exposició més gran de llibres realitzada al carrer de tota la província. El Gremi de **Llibreters està preparant amb tota la il·lusió i la màxima energia aquest esdeveniment, tan necessari per a la recuperació del sector.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha participat en la presentació del cartell i ha assegurat que ja estem esperant amb impaciència aquesta fira que sempre ens porta novetats i ens permet conéixer de prop a les autores i els autors. Ruiz ha posat l’accent en la importància d’aquesta aliança entre esdeveniments literaris per a “oferir una oferta àmplia i molt atractiva en la qual, a més, podrem comptar amb una gran col·lecció d’obres escrites en la nostra llengua”.

El president del Gremi de Llibreters ha manifestat que es preveu que la iniciativa tinga un gran acolliment, ja que s’espera amb expectació aquesta Fira, que comptarà enguany amb accions diferents de gran atractiu per al públic assistent.

En aquesta edició, i en les esdevenidores, es pretén conjuminar la literatura i l’art per a donar-li un major atractiu a Fira i promocionar així als artistes locals coneguts i a uns altres no tan coneguts. La literatura i la plàstica sempre han sigut dues disciplines artístiques que s’han complementat a la perfecció. Enguany els visitants podran gaudir de la millor literatura, acompanyada d’un ambient artístic, que juntament amb les activitats artístiques i literàries que estem preparant, s’espera que siga tot un èxit.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací