La Fira del llibre arriba a Onda del 17 al 21 de maig

324

L’avinguda Sierra de Espadán serà la seu del major esdeveniment literari del municipi

Actualitat Diària

La Fira del Llibre torna a Onda aquesta setmana amb la seua 38a edició. Entre el 17 i el 21 de maig, l’avinguda Sierra de Espadán serà la seu del major esdeveniment literari del municipi, que rebrà la visita de més d’una desena d’autors i compta amb una programació plena d’activitats literàries per a totes les edats. Cal recordar que tots els llibres a la venda tindran un 5% de descompte.

Sobre aquest tema, el Tinent d’Alcalde de l’àrea de Biblioteques, ha declarat: “Aquesta és la millor setmana per a fomentar l’hàbit lector i per a captivar als que ja tenen aquesta afició”. “En la programació tenim activitats per a totes les edats i gustos, perquè cada tipus de lector es veja representat”, ha assenyalat.

Programació

Les activitats començaran el dimecres a les 18.00 h. amb el taller Crea el teu propi conte a càrrec del Casal Jove en la Caseta de la Biblio. A les 18.30 h., el contacontes Rafa Martí, contarà el relat Les biblioteques als més xicotets. Finalitzarà la jornada l’autora local Saima Kiss amb la presentació i signatura de Lluna de sang.

L’activitat de la Fira torna l’endemà a les 18.00 h. amb un nou taller del Casal Jove, anells cèlebres en la Caseta de la Biblio. A les 19.00 h. hi haurà una exhibició de ball a càrrec d’Onda Balla.

El divendres, les activitats començaran a les 12.00 h. amb la signatura de l’autora M. Carmen Castillo Peñarrocha, que dedicarà el seu llibre La mirada de Estigia. A les 18.00 h., tindrà lloc la presentació i lectura del conte Anita i Moti al costat d’un taller per a fer punts de llibre a càrrec del Casal Jove en la Caseta de la Biblio. Kids&Us Onda farà una sessió de Storytelling + craft (contacontes + manualitats) a les 19.00 h. A la mateixa hora, l’escriptor Javier García Martínez i la il·lustradora Mayeska presentaran i signaran El desenterrador. Per a acabar el dia, Lola P. Neva presentarà i signarà la seua novel·la Les conseqüències d’estimar a un samurái.

El dissabte començarà amb un nou taller de storytelling + craft a càrrec de Kids&Us Onda a les 11.00 h. A les 12.00 h. se celebrarà la trobada de Julio C. Cano, autor de la soledat del gos, amb els lectors. A la mateixa hora, Luis Alexandre estarà signant exemplars d’Homes dolents. Després, María Suré presentarà i signarà la seua última novel·la, Orfes d’ombra.

La vesprada començarà a les 18.00 h. amb un taller de jocs de taula a càrrec del Casal Jove en la Caseta de la Biblio. A les mateixa hora, els personatges de Star Wars, visitaran la Fira de la mà dels Tarkin, devoradors de somriures. La jornada acabarà amb la presentació i signatura d’exemplars de Javier Alandes, que serà entrevistat per Lola P. Neva amb motiu de la seua novel·la Els guardians del Prat.

El taller d’iniciació als escacs donarà inici a les activitats del diumenge a les 11.00 h. Segona Oportunitat i la gosseta Mandy tindran el seu propi contacontes a les 12.00 h., Conta amb Mandy. L’autor David Segarra presentarà i signarà el seu còmic, Babau & Guido i els camins càtars. Clausurarà la Fira del Llibre a les 18.30 h. la narració oral per a públic familiar Roba estesa, a càrrec d’Eva Andújar.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací