La Festa del Mar Escala a Castelló reuneix a més de 75.000 persones malgrat la meteorologia

L'èxit de participació va sorprendre a la mateixa organització que ja treballa en la continuació de l'esdeveniment en 2020

1303

E.M./ActualitatDiària

Més de 75.000 persones van visitar Escala a Castelló, durant la celebració d’aquest esdeveniment, entre dijous passat i ahir diumenge. L’èxit ha sorprès positivament fins i tot a la mateixa organització de l’esdeveniment, que ja treballa en l’edició de 2020, en la qual espera multiplicar la presència de vaixells d’història i la participació de públic. La valoració, per part de l’alcaldessa de Castelló i el secretari autonòmic de turisme, ha sigut molt positiva.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, acompanyada pel secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, el president del Port, la regidor Patricia Puerta, el president del RCN Castelló, Manuel Nadal i el responsable del projecte de la Fundació Nao Victoria, Fernando Viota, han realitzat un balanç del desenvolupament d’Escala Castelló.

L’esdeveniment, que s’ha celebrat entre els dies 5 i 8 d’abril, amb un èxit que ha sorprès fins i tot a la mateixa organització de l’esdeveniment.

Segons els càlculs oficials, més de 75.000 persones han visitat el moll de costa i el Grau durant aquests 4 dies, tot açò malgrat la climatologia que va deixar fred i pluja, fonamentalment el dissabte.

Precisament, en aquest sentit, el responsable de la Fundació Nao Victoria manifestava la seua sorpresa per l’acceptació que es van trobar a Castelló, malgrat la pluja i al fred. Segons les dades de la Fundació, la Nao Victoria i el Galeón Andalusia van registrar entre 6.000 i 7.000 visites durant la seua estada en la capital de la Plana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací