La Diputació inverteix 285.000 euros per a consolidar la marca turística de la província en el mercat nacional 

1099

Martínez: “Volem multiplicar tant visitants com la riquesa i activitat comercial que aquests generen als nostres pobles”

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló destina una inversió de 285.000 euros a una ambiciosa campanya publicitària per a consolidar la marca turística de la província en el mercat nacional i continuar multiplicant l’arribada de turistes d’altres comunitats autònomes. La iniciativa, amb presència en premsa escrita, ràdios, televisió i pantalles de centres comercials, té una especial incidència en els mitjans digitals, i contempla un abast de més de 10 milions d’impressions online en els portals de comercialitzadors turístics com *Edreams, *Fatrapalo, Facebook o Instagram, entre altres.

El vicepresident provincial i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “tal com reflecteix el Pla de Màrqueting Turístic de la Diputació el 80% dels turistes que rep la província provenen del mercat nacional, en concret de les sis comunitats autònomes a les quals ens dirigim amb aquesta campanya. Volem continuar posicionant la nostra província com la destinació favorita d’aquests potencials turistes per a passar el seu temps d’oci i multiplicar tant els visitants com el benefici que aquests generen en el nostre territori”.

De fet, la campanya s’implementa en la Comunitat de Madrid, Catalunya, Aragó, Navarra, La Rioja i País Basc. El Pla Integral de Mitjans contempla, a més de la potent presència en portals online de comercialitzadors turístics, 40 insercions en premsa escrita, prop de mil insercions en ràdio, 441 en televisió, 447 pantalles en centres comercials.

L’Administració que més inverteix en el turisme de Castelló

Amb un pressupost rècord de 5.511.149,74 euros, el Govern Provincial donarà un altre empenyiment decisiu al turisme provincial durant aquest acabat d’estrenar 2019, plasmant en aquests comptes de rècord la seua prioritat pel desenvolupament turístic com a generador de noves oportunitats als pobles, en haver augmentat la seua inversió un 106% en els últims set anys i consolidant-se com l’Administració que més inverteix en el turisme de la província de Castelló.

Cal recordar que el pressupost de Turisme de la Diputació en 2011 va ser de 2.665.238 euros, i des de llavors i fins ara el Govern Provincial de Javier Moliner ha anat incrementant aqueixa quantia fins a aconseguir la xifra rècord del pròxim exercici, 5.511.149 euros. Respecte a 2017 l’increment és del 2,35%, amb 126.549 euros més.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací