La Diputació explica a Miguel Barreda les línies estratègiques de ‘Castelló Ruta del Sabor’

498

Actualitat Diària

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, han conversat hui amb un dels cuiners més lloats i premiats de les nostres comarques: Miguel Barreda. En una reunió informal, tant el president Martí com la responsable del Patronat Provincial de Turisme li han presentat les línies estratègiques del “gran canvi” que des de la pròpia institució s’està gestant per a rellançar la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’, a fi de conéixer la seua opinió i prendre nota dels seus suggeriments per a enriquir el projecte.

Per al president José Martí “és crucial escoltar el sentir de tots els sectors implicats per a construir una nova marca d’èxit i prestigi que faça de Castelló una província de visita obligada per a totes i tots els amants de la bona gastronomia”.

Miguel Barreda és una de les veus més experimentades del panorama gastronòmic castellonenc en comptar amb una estrella ‘Michelín’ al restaurant que regenta a la Vall d’Alba, ‘Cal Paradís’, a més de ser conegut per haver estat ambaixador de la cuina espanyola a països tant llunyans com Corea del Sud, Singapur i l’Índia.

La diputada de Turisme ha recordat que enguany s’invertiran 175.000 euros en la redefinició de Castelló Ruta de Sabor’, un procés en el que es comptarà amb el suport del propi Barreda, qui considera “un encert” actualitzar la marca per a aprofitar el potencial que té la gastronomia com a reclam turístic.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací