La Diputació de Castelló aposta per la internacionalització del turisme provincial amb accions a diferents països

El pròxim mes de març l'ens provincial participarà en deverses fires especialitzades en aquest sector

1338

ActualitatDiària

La Diputació de Castelló continuarà internacionalitzant el turisme provincial el pròxim mes de març amb una intensa participació en fires especialitzades com són la Fiets & Wandelbeurs Utrecht la ITB de Berlín i la MITT de Moscou. A més, el Govern Provincial complementarà aqueixa estratègia promocional amb una intensiva actuació en els mercats de proximitat que li portarà a realitzar actuacions promocionals en les festes de la Magdalena, la Expo Sport Outdoor de Barcelona, la fira SEVATUR de Sant Sebastià, MEDSEA d’Alacant, en el campionat del món de patinatge a Orpesa i en la III Fira Natural de Castelló.

En total, nou actuacions programades per a seguir consolidant el bon comportament turístic provincial. Així ho ha explicat el vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez, qui ha assegurat que “anem allà on ens reclamen els empresaris i els municipis per ser considerats aquests mercats i tipus de turisme prioritaris per a seguir generant oportunitats en el turisme de la província.

Així, comptarem amb la participació d’empreses de la província en el cas d’Holanda, també en la fira de Barcelona i Alacant, i amb municipis que es desplaçaran a Sant Sebastià”. A més, Martínez ha assegurat que “volem atraure al màxim de turistes a les festes de la Magdalena, reconegudes com a Festes d’Interès Turístic Internacional, així com per a les dates de Setmana Santa i el pont de maig. Estem treballant pensant en totes aqueixes oportunitats per a seguir sumant turistes i bons resultats als ja de per si mateix bones dades turístiques amb els quals tanquem 2017”.

Internacional, esportiu i de qualitat

Quant al perfil de les fires, del 2 al 4 març tindrà lloc a Holanda la FIETS & WANDELBEURS de Utrecht. Es tracta d’una fira especialitzada en Ciclisme i Senderisme. Del 7 a l’11 març la Diputació participarà a Alemanya en la I.T.B. de Berlín, una fira professional i de públic. Els dies 9 i 10 de març estarà amb ExpoSport Outdoor de Barcelona, fira de l’esport associada a la Marató de Barcelona, amb standpropi amb presència d’empreses de Castelló. Del 9 a l’11 de març, participarà en SEVATURSant Sebastià, fira de públic amb presència de municipis de la província. Del 13 al 15 de març tindrà lloc la MITT de Moscou, fira professional i de públic.

Del 16 al 18 de març MEDSEAAlacant, la fira especialitzada en Turisme de Bussege, amb stand propi i presència d’empreses del sector. Els dies 17 i 18 març promocionarà la província entre els equips participants en la prova del campionat mundial de patinatge roller WORLD INLINE CUPd’Orpesa, i els dies 23 i 24 març en la tercera edició de la Fira Natural Castelló.

Aquest treball promocional de la Diputació, de la mà d’empresaris turístics i municipis de la província es dirigeix a consolidar el bon comportament que el turisme castellonenc està registrant, amb un increment al tancament de 2017 del 6,87% dels turistes, un total d’1.866.432. El comportament de les pernoctaciones també va ser positiu amb un increment del 7,93% més, suposant en xifra absoluta un total de 8.153.036. Els viatgers nacionals van presentar una variació interanual acumulada del 6,33%i del 7,62% en els seus pernoctaciones, i els viatgers procedents d’altres països van augmentar un 9,13% i els seus pernoctacionesun 8,73%.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací