La Diputació acull l’acte de premis de l’IX Concurs de targetes ‘Jesús Medrano’

917

Aquesta edició ha superat àmpliament tots els seus registres amb una participació de 2.363 targetes

Actualitat Diària

El saló de Recepcions de la Diputació de Castelló s’ha desbordat aquesta vesprada en el lliurament de premis del ja tradicional concurs de targetes nadalenques ‘Jesús Medrano’, que organitza l’Associació de Veïns Zona Centre de Castelló. Els premiats d’aquesta novena edició han sigut Judith Blasco Romeu, Laura Galán Alonso, Sergio Sierra Punter, Carla Aznar Pérez, María Anguix Honrubia, Ignacio Pinazo Tormos, Sergio Valero Álvarez, Julia López Alarcón, Nayana Ignacio Romero, Fernando *Villa Bonfill i Martín Bello Urbez.

Un any més la Diputació ha col·laborat amb aquesta edició que ha superat àmpliament tots els seus registres amb una participació de 2.363 targetes, molt per damunt de les 1.569 de l’edició anterior, en la qual ja es va doblegar la participació. El diputat provincial Mario García ha sigut el representant del Govern Provincial en el lliurament dels premis.

Nascut amb l’objectiu de mantindre i estimular els nostres costums i tradicions, en la seua novena edició el certamen ha comptat amb la participació de 36 centres educatius tant de Castelló com d’altres províncies (Madrid, Barcelona o València entre elles), i per primera vegada ha rebut treballs procedents de les plantes de Pediatria de l’Hospital General Universitari de Castelló, l’Hospital Clínic Universitari de València i l’Hospital Peset Alexandre de València.

Segons les bases del concurs, recollides en la web www.premiosjesusmedrano.es, el tema i la tècnica de les targetes seran lliures, sempre que s’ajusten al caràcter i missatge nadalenc. S’han establit diferents categories per a facilitar la participació de xiquets des de 3 anys fins a públic adult en general, passant per escolars amb necessitats educatives especials, com en anteriors edicions.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací