Adif licita el subministrament de travesses pel tercer carril en la segona via entre València i Castelló

1002

El preu d’eixida del contracte ascendeix a 15,6 milions d’euros

Actualitat Diària

Adif Alta Velocitat ha licitat el subministrament de travesses per a la implantació del tercer carril en la segona via del trajecte València-Castelló (74 km). L’import de licitació del contracte ascendeix a 15.694.206,99 euros (IVA inclòs).

Aquesta actuació, diu el Ministeri, reafirma el compromís de Foment amb el desenvolupament del Corredor Mediterrani com a eix prioritari en el transport ferroviari.

El tercer carril ja està en funcionament en una de les dues vies entre València i Castelló des d’el mes de gener passat. La implantació del tercer fil en la segona via es va iniciar amb la col·locació de les travesses en el tram València-Sagunt (29 km). A més s’han substituït les travesses en el túnel del Cabanyal i s’han implantat desviaments mixtos (que permeten el desdoblament d’una via en dues compatibilitzant els dos amples de via) en la bifurcació del port, a Alboraia i a Puçol. El contracte ara licitat preveu el subministrament de més de 109.000 travesses per al tram Sagunt-Castelló (45 km), així com per a les vies d’apartat del trajecte València-Sagunt.

El contracte, que compta amb un termini d’execució de 24 mesos, comprén el subministrament de travesses monobloc de formigó pretesat i les seues corresponents subjeccions, així com el seu transport a les zones d’apilament i càrrega. Aquestes travesses són aptes per a vies amb tercer fil i permeten la instal·lació de carrils per a la circulació tant en ample estàndard (1.435 mm) com en ample convencional (1.668 mm). El seu pes supera els 400 kg per unitat.

Fons europeus

Aquesta actuació podrà ser cofinançada pel mecanisme “Connectar Europa” CEF.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací