La cursa Colors Race 2018 proposa cinc divertits quilòmetres per a una fi solidària a Castelló

Les inscripcions es poden realitzar fins al 12 de maig en amb un preu de 15 euros per adults mitjançan el web de l'organització

1247

ActualitatDiària

El pròxim 13 de maig es celebrarà la Colors Race, una original marxa de 5 quilòmetres que discorrerà a partir de les 11.00 h pels voltants del Recinte de Fires i Mercats, en el Pau Gumbau. Córrer, caminar i ballar…, tot està permès en aquesta desenfadada marxa inundada de pols de colors i amb molta animació, en forma de música i altres sorpreses. Enguany la Color Race està promoguda per l’Associació d’Esclerosi Múltiple i persegueix una fi solidària.

Durant la presentació d’aquest esdeveniment, que ha tingut lloc en l’ajuntament de Castelló, el regidor d’Esports, Enric Porcar, ha destacat el caràcter no competitiu de la prova i ha fet una crida a xiquets, joves i a les famílies a participar i a “fer el cabra de forma saludable i divertida”. Porcar s’ha mostrat satisfet  amb l´organització i ha manifestat que el Patronat d’Esports es bolca de plé amb la Colors Race 2018 pels valors que encarna en sumar, esport, solidaritat i diversió.

Per la seua banda, el vicepresident de l’Associació d’Esclerosi Múltiple, Amador Melero, ha manifestat que les expectatives són altes quant a participació. Melero ha destacat que l’objectiu és gaudir d’una gran festa multicolor i destinar els diners recaptats a una fi solidària com és l’adquisició d’una cinta de córrer adaptada a les necessitats de les persones afectades per aquesta malaltia degenerativa.

La participació en la Colors Race s’ha de formalitzar a través de la pàgina www.colorsracecastellon.com. La inscripció costa 15 euros (6 euros per als xiquets) i el termini està obert fins al 12 de maig, un dia abans de la celebració de la prova que ja es va celebrar amb èxit fa dos anys. En aquesta ocasió la Color Race té un valor afegit, ja que ha sigut organitzada per l’Associació d’Esclerosi Multiple amb un objectiu 100% benèfic i destinat a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací