La Comunitat ho continua intentant amb el Brexit: Ven el seu turisme ornitològic entre els britànics

593

Actualitat Diària

La Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, promociona el turisme ornitològic de la Comunitat al Regne Unit amb l’organització d’un viatge de premsa, press trip, per a tres periodistes especialitzats en el producte Birdwatching en el mercat britànic.

D’aquesta manera, Turisme Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de Turespaña, del patronat provincial de turisme de València, el patronat provincial de turisme de Castelló i el patronat provincial de turisme d’Alacant, ha organitzat aquest press trip que recorrerà tota la Comunitat Valenciana, des d’Alacant fins a Castelló.

Aquest press trip té com a finalitat mostrar les possibilitats de birding en l’època hivernal en la Comunitat Valenciana, per la varietat d’espècies diferents que es poden observar respecte a altres èpoques de l’any.

D’aquesta manera, els tres periodistes especialitzats en aquest producte, David Callahan, David Chandler i Dominic Mitchel, de les revistes Bird Watch, Birdwatching i Birds Guides (website) han arribat aquest dilluns a Alacant i començaran la visita al Parc Natural de les Salinas de Santa Pola, allotjant-se a Santa Pola per a aquest dimarts realitzar una visita al Profund, i després desplaçant-se a les planes estepàries d’Ayora i Villena, passant la nit a València.

Cal assenyalar que en els aiguamolls del sud d’Alacant destaquen les espècies d’Águilas clapejades, ànecscapblancs, fotges banyudes o pechiazules. En les estepes d’Ayora i Villena es poden observar espècies com la ganga i la ortega.

El dimecres el grup passarà la jornada a la comarca dels Serrans i el dijous conclourà el press trip amb una visita al Prat de Cabanes Torreblanca i finalitzarà el press trip en l’aeroport de Castelló, des d’on volaran de retorn a Regne Unit.

La visita als Serrans (Tuéjar, Titaguas i Chelva) servirà per a gaudir de l’observació de voltors lleonats, acentor alpí, collalba negra, àguiles de Bonelli, o roquers solitaris.

Finalment, la visita al Prat de Cabanes Torreblanca suposarà l’oportunitat de veure chorlitejo patinegro, zampullín cuellinegro o l’ànec acolorit. A més, és possible albirar des de la costa la pardela balear, que té el seu refugi a les illes Columbretes.

L’organització d’aquest press trip compta amb la col·laboració de Turespaña, el Patronat de Turisme de València, el Patronat de Turisme de Castelló, i també la col·laboració de l’allotjament a Santa Pola, l’Hotel Gran Platja, a més de Turisme Comunitat Valenciana.

Cal assenyalar que el press trip estarà guiat per especialistes ornitólogos que acompanyaran en tot moment als periodistes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací