Esgotats en tan sols 20 minutos els primers abonaments venuts per a la pròxima edició del Rototom Sunsplash

564

Actualitat Diària

Nou repte Rototom Sunsplash: 20 minutos han bastat per a donar-li ales a les primeres entrades a preu especial de l’edició 2020 del festival internacional reggae, que se celebrarà del 16 al 22 d’agost a Benicàssim (Castelló). La comunitat internacional de la macrocita musical no té límits i aquesta avançada d’abonaments per a gaudir d’una setmana de vacances reggae viatja ja per 31 països. “31 nacionalitats que ens ajuden a complir el nostre compromís amb la Mare Terra participant de manera activa en la nostra 27a edició sota el lema We Ca Change the World“, han indicat des de l’organització.

Els deu països on més entrades s’han venut són Espanya, França, Regne Unit, Alemanya, Suïssa, Països Baixos, Itàlia, Bèlgica, Àustria i Portugal. Encara que també des dels Estats Units, Costa Rica Mèxic, Finlàndia o el Canadà s’han demandat tiquets per a l’edició 2020. Una nova aventura en la qual el certamen manté la crida activa i positiva en defensa del planeta en la línia del ja consolidat Estand up for Earth del passat estiu, encara que aquesta vegada fent un pas més: demostrar que un altre món és possible i que el canvi per a aconseguir-lo comença per un mateix.

Fins al pròxim 8 de febrer el públic pot adquirir l’abonament de set dies a un preu especial: 130 euros (sense cámping) i 170 euros (amb acampada).

El Rototom Sunsplash proposa també un pack exclusiu de merchandise sumant 28 euros a l’abonament o mini-abonament per a regalar reggae aquest Nadal. Aquest pack inclou una samarreta de cotó orgànic edició limitada, ulleres de sol, dos adhesius, un pin i una motxilla.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací