La cifra de LEAF vendidos ha evitado la emisión de 2,5 millones de toneladas CO2 al año

484

Actualitat Diària

Nissan ha marcat una nova fita elèctrica històric aquest mes, ja que el primer vehicle totalment elèctric del món per al mercat generalista ha complert deu anys.

Durant aquest temps, els propietaris del LEAF han evitat que 2,5 milions de tones de CO2 arribin a l’atmosfera cada any, mentre recorren suficients quilòmetres per a donar la volta a la Terra 400.000 vegades!

Bruno Mattucci, Conseller Director General de Nissan Ibèria ha declarat que: «Amb més de mig milió de LEAF venuts a tot el món, els clients continuen apostant per aquest vehicle elèctric pioner. Els veritables protagonistes són els nostres clients que estan impulsant la societat cap a un món més sostenible. LEAF ha obert el camí, però en breu arribaran més episodis electrificats de la marca Nissan. Estem impacients per descobrir el seu futur innovador.»

Un futur més net sense emissions

A mesura que la capacitat, el rendiment i l’eficiència de la bateria del Nissan LEAF han continuat millorant, el vehicle ha atret a la comunitat de conductors més extensa i lleial del món. Els propietaris han recorregut, en conjunt, uns 16.000 milions de quilòmetres des del llançament d’aquest model. Aquesta fita reforça la missió de Nissan d’oferir un futur més sostenible i net.

La xifra total de LEAF venuts a tot el món ha evitat l’emissió de 2,5 milions de tones de diòxid de carboni (CO₂) al medi ambient. Es necessitarien gairebé 100 milions d’arbres per a eliminar tal quantitat de diòxid de carboni de la nostra atmosfera.

Potència eficient i l’emoció de la conducció electrificada

El LEAF està equipat amb una motorització de zero emissions i està optimitzat des de zero, per la qual cosa ofereix una experiència de conducció totalment electrificada. El LEAF es fa ressò del LEAF NISMO RC súper ràpid la creació del qual va inspirar, ja que ofereix un parell instantani i una potència espectacular, accelerant de 0 a 100 km en 6,9 segons.

De mitjana, és capaç de regenerar 744 kWh d’energia neta a l’any després de recórrer 18.000 quilòmetres, suficient per a alimentar un telèfon mòbil durant 372 anys.

Emoció per als nostres clients

Amb l’objectiu d’aportar el seu granet de sorra a la celebració d’aquests 10 anys, Nissan i la UEFA Champions League oferiran emoció a alguns afortunats propietaris del LEAF que tindran l’oportunitat de rebre el trofeu de la UCL a casa i gaudir d’una conversa virtual amb ambaixadors de la UEFA, com la llegenda futbolística Clarence Seedorf. Entre desembre i febrer, el trofeu viatjarà a Espanya, Itàlia, França, Bèlgica i Regne Unit.

Avançant cap a un futur electrificat

Al juliol d’enguany, Nissan va presentar el crossover cupè elèctric Ariya. El Ariya representa els punts forts de Nissan en el desenvolupament de vehicles elèctrics i incorpora l’últim en tecnologies i disseny de la Mobilitat Intel·ligent Nissan.

El Ariya és un model clau per al pla de transformació Nissan NEXT de l’empresa, segons el qual Nissan preveu vendre 1 milió de vehicles electrificats a l’any en 2023, incloent vehicles elèctrics i vehicles amb motoritzacions electrificades e-POWER.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací