La CEV col·laborarà en l’elaboració de la radiografia dels sectors econòmics més afectats per la pandèmia

672

Actualitat Diària

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la Confederació d’Empresaris de la Comunitat Valenciana (CEV) col·laborarà en l’elaboració de la radiografia dels sectors econòmics més afectats per la pandèmia en la Comunitat Valenciana.

Segons Puig, es tracta de “analitzar les febleses i fortaleses que té cada sector i abordar les seves necessitats” amb l’objectiu que el Govern valencià pugui “establir prioritats i dirigir les actuacions i esforços cap a la seva reactivació”.

Així, el Consell, a través de la col·laboració públic-privada, tractarà de determinar com l’Administració pot ajudar als sectors més perjudicats. “És el moment de dissenyar bons projectes, de jerarquitzar-los adequadament i, en definitiva, de gestionar-los amb eficàcia”, ha afirmat Puig en relació amb la consecució de fons europeus per a la recuperació.

A més, en declaracions als mitjans de comunicació després d’assistir a la clausura de l’Assemblea General de la CEV, el màxim responsable de l’Executiu autonòmic ha reflexionat sobre la necessitat d’establir normes de caràcter general que facilitin i agilitin els diferents tràmits i la necessitat de superar els ‘colls d’ampolla’ de l’Administració.

Salvar empreses i ocupacions

El president, que ha agraït el treball dels empresaris en una situació “d’especial dificultat com l’actual” i “la seva voluntat de diàleg i concertació permanent”, ha insistit que “el gran objectiu” és no perdre “projectes empresarials potents” per falta de finançament ni tampoc ocupacions. “En definitiva, en aquesta etapa, és fonamental salvar empreses”.

“La societat valenciana ha de ser capaç d’estar unida”, ha afirmat Puig. “Som 5 milions de ciutadanes i ciutadans en la Comunitat Valenciana que hem de tenir una visió comuna dins de la diversitat. La nostra causa ha de ser única: resistir, recuperar-se i reinventar-se”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací