La Càtedra Medtronic reedita el curs ‘Immersió Clínica en Cirurgia Ginecològica Oncològica’ a l’UJI

723

El curs ha abordat temes com les complicacions digestives, urinàries i vasculars en les cirurgies ginecològiques i la forma de treballar de la UMCOAP

Actualitat Diària

La Càtedra Medtronic de Formació i Investigació Quirúrgica de la Universitat Jaume I ha celebrat els dies 28 i 29 de maig la segona edició del ‘Curs d’Immersió Clínica en Cirurgia Ginecològica Oncològica‘, dins de la seua programació formativa.

El curs ha abordat temes com les complicacions digestives, urinàries i vasculars en les cirurgies ginecològiques i la forma de treballar de la Unitat Multidisciplinària de Cirurgia Oncològica Abdominopèlvica (UMCOAP) de la mà del seu director, el doctor J. Antoni Llueca, professor del Departament de Medicina de la Universitat Jaume I, i de la doctora Anna Serra, membre de la UMCOAP a l’Hospital Universitari General de Castelló (HUGCS).

Metges amb interès en la subespecialització en cirurgia ginecològica han assistit a les sessions, que han tingut lloc el dimarts a la vesprada a les aules de l’edifici de l’Escola de Doctorat i Consell Social de l’UJI, i el dimecres al matí, a l’Hospital General Universitari de Castelló, on els participants han pogut assistir a una cirurgia real en directe.

La Càtedra Medtronic de la Universitat Jaume I té com a objectiu avançar en el desenvolupament d’activitats docents i investigadores en el camp de la cirurgia, que permeten la consolidació d’equips humans i l’obtenció d’un avanç significatiu en aquest camp d’estudi i de treball. Aquesta càtedra va sorgir de la voluntat del professorat de la Unitat Predepartamental de Medicina de l’UJI de promocionar la investigació i la docència en el camp de la cirurgia.

Anna Serra impartió la sesión prácticaLa Cátedra Medtronic de la UJI celebra la segunda edición del curso ‘Inmersión Clínica en Cirugía Ginecológica Oncológica‘.

La Cátedra Medtronic de Formación e Investigación Quirúrgica de la Universitat Jaume I ha celebrado los días 28 y 29 de mayo la segunda edición del Curso de Inmersión Clínica en Cirugía Ginecológica Oncológica, dentro de su programación formativa.

El curso ha abordado temas como las complicaciones digestivas, urinarias y vasculares en las cirugías ginecológicas y la forma de trabajar de la Unidad Multidisciplinar de Cirugía Oncológica Abdomino-Pélvica (UMCOAP) de la mano de su director, el doctor J. Antoni Llueca, profesor del Departamento de Medicina de la Universitat Jaume I, y de la doctora Anna Serra, miembro de la UMCOAP en el Hospital Universitario General de Castellón (HUGCS).

Médicos con interés en la sub-especialización en cirugía ginecológica han asistido a las sesiones, que han tenido lugar el martes por la tarde en las aulas del edificio de la Escuela de Doctorado y Consejo Social de la UJI y el miércoles por la mañana, en el Hospital General Universitario de Castellón, donde los participantes han podido asistir a una cirugía real en directo.

La Cátedra Medtronic de la Universitat Jaume I tiene como objetivo avanzar en el desarrollo de actividades docentes e investigadoras en el campo de la cirugía, que permitan la consolidación de equipos humanos y la obtención de un avance significativo en este campo de estudio y de trabajo. Esta cátedra surgió de la voluntad del profesorado de la Unidad Predepartamental de Medicina de la UJI de promocionar la investigación y la docencia en el campo de la cirugía.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací