La Casa Seat obrirà les seues portes al Passeig de Gràcia de Barcelona a principis de 2020

743

Actualitat Diària

Casa Seat està a punt d’arribar al cor de Barcelona. La seua obertura, prevista per al primer trimestre de 2020, suposarà un tribut de SEAT a la ciutat que la va veure nàixer fa quasi 70 anys. El nou espai multidisciplinari estarà situat en la confluència entre Passeig de Gràcia i l’Avinguda Diagonal, i comptarà amb 2.600 m2 distribuïts en quatre plantes. El nom de

CASA SEAT està inspirat en edificis emblemàtics de la ciutat, com a Casa Batlló, Casa Milà o Casa Fuster, situats molt prop del nou espai de marca.

CASA SEAT aspira a convertir-se en un referent en el qual es reunisquen les noves tendències i el talent de Barcelona, un plau to be en el qual els ciutadans de Barcelona podran accedir a una zona de restauració, a un espai de treball obert a trobades i projectes innovadors, i a un auditori que serà l’escenari de tota mena d’activitats relacionades amb la cultura urbana, la sostenibilitat, el disseny, la tecnologia i l’empresa, entre altres temàtiques.

D’aquesta forma, CASA SEAT s’integrarà en l’agenda cultural de la ciutat i acollirà concerts, exposicions artístiques, exhibicions tecnològiques, pop up stores i tot tipus d’actes i expressions culturals per a promoure i potenciar el talent de creadors emergents i consolidats. CASA SEAT també conformarà un concepte únic en el qual la companyia mostrarà la visió SEAT i CUPRA sobre la mobilitat del futur i integrarà l’última tecnologia per a acostar al client una experiència única de producte i marca.

El nou espai de SEAT s’integrarà en la vida cultural de Barcelona i acollirà una àmplia varietat d’actes culturals

“Barcelona és la llar de SEAT des de la seua fundació en 1950 i amb CASA SEAT volem rendir tribut a la ciutat. CASA SEAT serà la casa de tots els barcelonins i dels incondicionals de la marca per a descobrir la mobilitat del futur, i un punt de trobada en l’agenda cultural de la ciutat. L’obertura en 2020 es convertirà en un dels moments més especials del 70 aniversari de SEAT”, assegura el president de la companyia, Lucca de Pixe.

En paraules del director de CASA SEAT, Gabriele Palma, “és un espai privilegiat, en un lloc emblemàtic, on connectarem tecnologia i cultura urbana. Convidarem a les comunitats creatives i emprenedores per a intercanviar idees i impulsar projectes. Volem cocrear entre tots la mobilitat del demà”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací