Ivace innovació anticipa fins a un 90% de l’ajuda concedida per a la creació d’empreses de base tecnològica

596

Actualitat Diària

La unitat d’Innovació de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) podrà anticipar a les empreses beneficiàries de la convocatòria de creació d’empreses de base tecnològica (Createc) fins a un 90% de l’ajuda concedida amb la presentació d’un aval del 15% de l’import a anticipar.

Aquesta és sens dubte la principal novetat de la convocatòria Createc de 2019 publicada hui en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana per a la qual, Ivace Innovació ha destinat un 26% més de pressupost que l’exercici anterior (2.053.097 euros)

A través d’aquestes ajudes Ivace innovació dóna suport a la contractació de serveis d’I+D, les despeses de contractació de personal investigador i personal tècnics, la inversió en béns d’equip o l’adquisició de drets de patents o llicències que realitzen les empreses.

Per a la directora general del Ivace, Júlia Company, “aquest tipus de projectes es caracteritzen per la seua forta base tecnològica i per la seua alta càrrega d’innovació pel que tota mesura que afavorisca el seu efectiu desenvolupament i allibere de certes càrregues als empresaris i empresàries sempre és positiva”.

En aquest sentit, Júlia Company ha indicat que es manté la intensitat de les ajudes dels projectes fins a un 70% “donada la bona acceptació que va tindre en la convocatòria anterior”.

El termini perquè les empreses presenten les seues sol·licituds a la convocatòria de Createc comença el 18 de desembre de 2019 i finalitza el 6 de febrer de 2020.

En els últims dos anys Ivace Innovació ha finançat amb prop de 2 milions d’euros més d’una trentena de projectes de base tecnològica que han generat una inversió empresarial de més de 3,8 milions d’euros.

Createc s’emmarca dins del Pla d’I+D+i Empresarial del Ivace co finançat en un 50% dins del programa Operatiu Feder.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací