La Caixa Rural de Borriana reconeix públicament les associacions i col·lectius locals

951

Actualidad Diària

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, ha participat en l’acte de lliurament dels reconeixements públics que cada any realitza la Caixa Rural de Borriana, per a donar visibilitat a la labor social, benèfica, cultural, festiva o esportiva que realitzen durant tot l’any associacions i col·lectius locals.

Clubs esportius i entitats de caràcter social i cultural han rebut, en la seu de la Caixa Rural, els agraïments i els reconeixements públics, tant de l’alcaldessa com del president de l’entitat, Eduardo Salas, i de la directora general, Isabel Ferrer. Han assistit també a l’esdeveniment les Reines Falleres, Maria Zamora i Anne Alós.

En l’acte, que anualment se celebra durant les festes patronals de la Mare de Déu de la Misericòrdia, Safont ha agraït “l’important esforç social” que realitza la Caixa Rural de Borriana “any rere any”, i ha afegit que aquests reconeixements “són el reflex públic de tota la labor, moltes vegades invisible, que desenvolupen les diferents entitats esportives, festives i culturals i els col·lectius socials a la nostra ciutat, durant els 365 dies de l’any”.

A més, l’alcaldessa ha encoratjat les persones representants de les entitats a continuar amb “l’ardu treball diari tan important per al desenvolupament social de la localitat”, i a continuar esforçant-se per a la consecució de projectes per a augmentar el benestar dels veïns i veïnes de Borriana”.

Els representants de l’entitat financera han recordat les col·laboracions, a través de la seua Obra Social, a prop d’un centenar d’entitats i col·lectius associacions i clubs de la localitat que està present en multitud d’esdeveniments.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací