La 18a Edició del Festival Internacional de Guitarra de Hondarribia-Peníscola se celebrarà del 27 al 30 d’agost

531

Actualitat Diària

El Castell de Peníscola tornarà a convertir-se en escenari musical amb el XVIII Festival Internacional de Guitarra de Hondarribia. Amb aquest esdeveniment, organitzat des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, sumen un total de tres cites culturals celebrades en la fortalesa al llarg de l’estiu, juntament amb el Festival de Teatre Clàssic i el Festival Internacional de Música Antiga i Barroca.

Sota la direcció artística de Carles Pons, els concerts tindran lloc en el Saló Gòtic del Castell del Papa Lluna del 27 al 30 d’agost. Totes les actuacions se celebraran a les 22:00h a l’interior d’aquest històric espai seguint totes les mesures de prevenció i seguretat establides per les autoritats sanitàries.

El primer dia, el dijous 27 d’agost, serà el torn de Carles Pons i Altés, qui arribarà a Peníscola després de la seua gira pels Estats Units. El divendres 28 se celebrarà el concert del compositor Pedro Navarro, la música del qual combina diferents registres com el flamenc, el jazz, llatí i la música clàssica.  Rubén i Ausiàs Parejo, de València Guitar Duo, actuaran el dissabte 29 i oferiran el seu repertori a duo, amb el qual han participat en festivals i auditoris de diferents punts d’Europa. Per a finalitzar, el diumenge 30 tindrà lloc el concert de música antiga i medieval de Cuarteto Musicantes, els qui utilitzen instruments que són reproduccions dels originals de l’època.

Les entrades tenen un preu de 7 euros i poden adquirir-se de forma anticipada a l’Hotel Oncle Pepe de Peníscola o en el mateix Castillo a partir de les 21:30h els dies de concert.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací