El Festival Internacional de Curtmetratges d’Almassora rep prop de 300 obres

555

Actualitat Diària

La segona edició del Festival Internacional de Curtmetratges d’Almassora compta ja amb 297 obres en la seua llista, mancant quasi un mes per al tancament del termini de recepció. Els productors poden enviar els seus treballs fins al dimarts 15 de setembre a través de la plataforma virtual Movibeta. La Regidoria de Cultura al costat de l’empresa organitzadora de l’esdeveniment han analitzat les dades de les inscripcions i han comprovat que el certamen comptarà de moment amb projeccions de 14 països diferents.

“Des de la Regidoria de Cultura valorem positivament les xifres d’enguany ja que en l’últim mes és quan més obres rebrem i estarem molt prop del nombre de curtmetratges de l’edició passada, a més cal destacar que el món de l’espectacle és un dels més perjudicats per les conseqüències de la COVID-19 i encara així manegem una gran quantitat d’obres per al Festival”, ha declarat l’edil de Cultura, Javier Mollá. Cal recordar que en l’edició passada l’esdeveniment va comptar amb 432 obres de més de 20 països diferents.

La mostra dels curtmetratges tindrà lloc a la Casa de la Cultura des del dilluns 2 fins al dissabte 7 de novembre, sempre que les autoritats sanitàries ho aproven. D’aquesta manera, l’edifici compta amb un aforament de 350 espectadors que permet respectar les normes de distanciament social contra la COVID-19, l’organització ja estudia el protocol de seguretat que establirà per a aquests dies. A més, el consistori considera la possibilitat de suspendre el lliurament de l’Ànima d’Honor en aquesta segona edició.

Igual que l’any passat, el departament municipal de Cultura es prepara per a programar una setmana de projeccions obertes a la votació del públic assistent a la Casa de la Cultura. A més, tant la Regidoria de Cultura com Sergi González, director de l’esdeveniment, animen a presentar els treballs restants perquè el comité de selecció els considere i classifique en la Secció Oficial i en la Secció provincial, totes dues a concurs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací