Josemi Carmona i Javier Colina obrin el cicle ‘Auditori Jazz Club’ a Castelló

557

Actualitat Diària

El duo format per Josemi Carmona, a la guitarra flamenca, i Javier Colina, al contrabaix, és l’encarregat d’obrir una nova edició del cicle ‘Auditori Jazz Club’, que du a terme l’Institut Valencià de Cultura a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló. Serà dissabte 17 d’octubre, a les 20.00 hores a la Sala Simfònica.

El coordinador de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, destaca Javier Colina com “possiblement el contrabaix més reconegut del ‘jazz’ espanyol”, i afig: “Aquest clàssic del ‘jazz’ s’uneix a un dels músics més importants de l’Estat, Josemi Carmona, conegut per pertànyer al grup Ketama”. Junts, Carmona i Colina signen una conversa musical, un diàleg que fusiona i acosta llenguatges diferents de manera natural.

A Castelló de la Plana porten el treball ‘De cerca’, que compta amb la col·laboració especial i fonamental en el procés de creació de Bandolero (percussió i palmes) i dos convidats de luxe: Jorge Pardo (flauta) en ‘El incomprendido’ i La Negra (veu) en ‘Verdad amarga’.

En el seu concert, peces populars d’arrel llatinoamericana s’alternen amb les elegants composicions de Josemi, mentre es revelen sorprenents descobriments del ‘jazz’ i del flamenc.

 

Flamenc-‘jazz’ i talent castellonenc

Dins del cicle ‘Auditori Jazz Club’ hi haurà encara dos concerts més aquest trimestre. El 30 d’octubre serà el torn de Martirio & Chano Domínguez i el 20 de novembre actuarà Chema Peñalver. Sobre aquestes propostes culturals, Ribes ha afirmat: “Chano és possiblement el pianista més reconegut del flamenc-‘jazz’ espanyol i Martirio és una de les artistes més rellevants del flamenc renovat. I continuem el cicle amb Chema Peñalver, el clarinetista més important del ‘jazz’ castellonenc, i el seu treball ‘Sophisticated Clarinet'”.

Les entrades dels concerts es poden adquirir en la web ‘ivc.gva.es’ i a la taquilla de l’Auditori. Tota la programació de l’IVC Castelló es pot consultar en la mateixa web, en la qual també es pot descarregar el llibret trimestral.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací