José Martí visita les obres de pavimentació de carrers realitzades a Albocasser

644

El president de la institució destaca el repte de reforçar l’ajuda que els municipis puguen necessitar per a combatre el problema de la despoblació. L’alcaldessa Isabel Albalat mostra el seu agraïment pel fet que la primera visita del president a un poble d’interior haja sigut a Albocàsser

Actualitat Diària

El president de la Diputació, José Martí, ha estat en el matí de hui a Albocàsser, on ha visitat al costat de l’alcaldessa, Isabel Albalat, les obres de pavimentació de diversos carrers que s’han realitzat amb càrrec al Pla Castelló 135 que impulsa la corporació provincial i que han suposat una inversió de 315.000 euros. Són actuacions de millora del ferm al carrer Sant Roque, que és una de les principals artèries de la localitat, i al carrer Esperanza i la seua travessia.

Jose Martí Albocàsser DiputacióPosteriorment, Martí i Albalat, al costat de la diputada Ruth Sanz i altres edils, s’han dirigit al local sociocultural en el qual es troba la seu de l’associació de jubilats i la unitat de respir, unes instal·lacions que també ha rehabilitat la Diputació i en les quals ha invertit més de 277.000 euros.

El president Martí ha mostrat la seua satisfacció per estar a Albocàsser, “un poble cap de comarca, amb molta història”. Ha afegit que aquesta visita, a la qual seguiran moltes altres a altres pobles, està d’acord amb el nou model de Diputació que s’està implantant, “en el qual l’element característic és la prestació d’ajuda als municipis d’interior, per a afrontar el gran repte que tenim per davant: la lluita contra la despoblació”.

En aquest sentit, ha afegit que “tenim un interior magnífic amb un gran potencial turístic que és digne de ser conegut”. Segons ha explicat, “farem tot el que estiga a les nostres mans per a frenar la despoblació i, si es pot, incrementar el nombre d’habitants”.

Jose Martí Albocàsser DiputacióPer part seua, l’alcaldessa ha explicat que les obres amb càrrec al pressupost de la Diputació “són molt importants perquè si els pobles d’interior hagueren d’assumir el seu cost, tot seria més lent i resultaria molt més complicat progressar”. Aquest tipus d’actuacions, ha afegit, “ajuden al fet que hi haja més vida en les poblacions d’interior”.

Isabel Albalat ha agraït que la primera visita del president José Martí a un poble d’interior haja sigut a Albocàsser “perquè el nostre poble és una referència que en els últims temps no havia sigut reconeguda”.

El president de la Diputació de Castelló ha realitzat un llarg recorregut per la localitat, on ha signat en el llibre d’honor de l’Ajuntament i ha visitat l’antic safareig municipal i l’ermita de Sant Pau.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací