José Martí considera «molt satisfactori» el procés d’adaptació de la Piscina Provincial a la nova realitat

654

Actualitat Diària

El president de la Diputació, José Martí, i la diputada provincial d’Esports, Tania Baños, han visitat hui la Piscina Provincial, on han destacat que el procés d’adaptació a la nova realitat està resultant «molt satisfactori» perquè s’estan complint de manera estricta tots els protocols de protecció dictats per les autoritats sanitàries. Per això, el president ha animat a fer ús d’aquestes instal·lacions que ha qualificat de «impressionants», en les quals «es pot practicar esport de manera segura». No obstant això, ha sol·licitat «prudència i responsabilitat» perquè «tots hem de posar de la nostra part perquè no es produïsquen rebrots, perquè ens juguem molt».

Tania Baños també s’ha referit a les mesures de seguretat dient que «tot està funcionant conforme a la previst, tant en les piscines coberta i a l’aire lliure, com a les sales de gimnàs i musculació».

La diputada ha informat que la Piscina Provincial compte en aquests moments amb 632 usuaris, una xifra que explica que el procés de recuperació d’abonats està resultant positiu, encara que encara quede lluny de les 1.509 persones que utilitzaven les instal·lacions al febrer de 2020, abans que es declarara la pandèmia i l’Estat d’Alarma. A més, ha assenyalat, «cal tindre en compte que ja està molt avançat el mes de juliol i que durant l’època estival sol descendir el nombre d’usuaris en aquest recinte».

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací