Invat·tur participa en la fira virtual de turisme i tecnologia Pavelló 8

486

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur), participa en Pavelló 8 – Fira Virtual de Turisme i Tecnologia, la fira virtual l’objectiu de la qual és afavorir un entorn de treball des del qual invertir temps i esforç per a reactivar el sector turístic.

Mitja dotzena d’empreses de base tecnològica i especialitzades en turisme s’han interessat per Invat·tur i ja han sol·licitat presentar els seus projectes davant els representants de Turisme CV en el certamen.

Turisme Comunitat Valenciana preveu ampliar el nombre d’empreses tecnològiques que formen part de la Xarxa DTI-CV i, al mateix temps, conèixer noves eines tecnològiques que es puguin incorporar als seus diferents projectes, per a impulsar així la recuperació turística des de la base de la transformació digital del sector turístic valencià.

Cal assenyalar que en Pavelló 8 tenen cabuda tots els ‘players’ del sector turístic i hoteler, des d’hotels i cadenes hoteleres fins a proveïdors tecnològics, passant per representants institucionals de destins, rent-a-cars, mitjans de comunicació, escoles de formació i consultores.

Pavelló 8, el nom del qual és una picada d’ullet a la ubicació habitual dels estands d’empreses turístiques en el recinte madrileny de Ifema, és un esdeveniment virtual, gratuït i d’aforament limitat, que es desenvoluparà al llarg de dues jornades els dies 26 i 27 de gener.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací