Intervinguts a la Fira Santa Caterina de Vila-real 147 productes falsificats de marca i dos joguets metralladora amb làser

907

Els agents de la Unitat de Control d’Establiments i Consum de la Policia Local obrin diligències penals a una persona per delicte contra la propietat intel·lectual i interposen tres denúncies per contraban i per vendre sense permís. En la la seua majoria moneders i cinturons de marques com Burberry, Nike, Carolina Herrera, Prada, Louis Vuitton i Dolce&Gabanna

Actualitat Diària

Els agents de la Unitat de Control d’Establiments i Consum (UCECO) de la Policia Local de Vila-real van intervenir ahir, durant la celebració de la fira de Santa Catalina, un total de 147 productes falsificats de marques conegudes i dos joguets metralladora amb làser per a xiquets.

Per aquest motiu, els agents han obert diligències penals per delicte contra la propietat industrial per venda de productes falsificats en la modalitat ambulant o ocasional contra una persona que venia complements de roba, en la seua majoria moneders i cinturons de marques com Burberry, Nike, Carolina Herrera, Prada, Louis Vuitton i Dolce&Gabanna. Així mateix, s’han intervingut dos joguets metralladora amb làser incorporat, ja que estan prohibits per ser perillosos per als xiquets.

A més, la jornada es va saldar amb tres denúncies: una per incomplir la Llei 1/2011 de la Generalitat, Estatut de Consumidors i Usuaris de la Comunitat Valenciana; una altra per incomplir l’article 2.1. b) de la Llei Orgànica 12/1995 de Repressió del Contraban, per venda de productes falsificats sense aportar factura de procedència del gènere i una altra per incomplir l’Ordenança Municipal de venda no sedentària, en vendre sense autorització.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací