Igualtat impulsa l’arribada a Vila-real del curs ‘Empodera’t dona’ de la Federació de Associacions de Dones Rurals

755

Actualitat Diària

La Regidoria d’Igualtat, Convivència i Cultura de Pau de Vila-real col·labora amb Federació d’Associacions de Dones Rurals (FADEMUR PV), que els dies 22, 23, 24 i 25 d’octubre porta a la ciutat el curs Empodera’t dona, que tindrà lloc a la Casa de la Dona. “Es tracta d’un taller de formació que pretén ajudar les dones amb més dificultats a adquirir eines perquè puguen emprendre alguna activitat que els ajude a tenir una exida laboral”, explica la regidora d’Igualtat, Rosario Royo.

Les assistents podran donar resposta a preguntes com què fer per a eixir de la situació de desigualtat o què poden aportar les dones a la societat, a més d’aprendre què és l’empoderament i que “juntes som més fortes”. Tal com indica Royo, el curs està destinat a dones víctimes de violència de gènere, així com amb rendes baixes i per sota del Salari Mínim Interprofessional o que formen famílies monomarentals amb càrregues familiars no compartides.

També està indicat per a immigrants, dones d’ètnia gitana, exrecluses, majors de 45 anys, amb algun tipus de discapacitat o prostitutes. “La sensibilització del col·lectiu femení per a iniciar l’empoderament i donar el pas d’emprendre com una possible eixida laboral és un dels pilars bàsics d’aquesta formació, que també pretén fomentar l’associacionisme femení i la conscienciació en l’àmbit de la igualtat”, assegura. “El curs promet ser molt pràctic, de manera que esperem que tinga èxit i la gent s’anime; només han d’acudir a les 10.00 hores de dilluns per a formar part del projecte”, conclou.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací