Iberdrola i Mercedes-Benz aconsegueixen un acord estratègic per a impulsar la mobilitat sostenible

627

Actualitat Diària

Iberdrola i Mercedes Benz reforcen la seua aposta per l’electrificació del transport, després de la signatura d’un acord estratègic que permetrà a totes dues companyies continuar impulsant el desplegament de la mobilitat elèctrica a Espanya, trencar barreres d’entrada i promoure la circulació ‘zero emissions’, facilitant la transició al vehicle elèctric.

L’aliança se sustenta en projectes claus per als pròxims tres anys, tant en el segment de la recàrrega en llar, com en el desplegament de la xarxa de recàrrega pública.

D’aquesta forma, Mercedes-Benz inclourà les solucions de mobilitat d’Iberdrola -recarrega en llar i pública- en el procés de comercialització dels seus vehicles elèctrics a Espanya. En la llar, Iberdrola subministrarà i instal·larà punts de recàrrega a tots els clients de la nova gamma EQ i furgonetes elèctriques de Mercedes-Benz en un paquet amb tarifa plana, amb independència de les característiques de l’habitatge.

Així mateix, Iberdrola facilitarà l’accés a la xarxa de recàrrega pública realitzada per la companyia en condicions molt especials, les que estableix el seu Paquet d’Energia, a més de comptar amb recàrregues gratis durant sis mesos.

“L’acord aconseguit constata la importància de col·laborar conjuntament amb tots els agents implicats en la mobilitat sostenible. En Mercedes-Benz hem trobat un aliat excel·lent amb el qual avançar en la posada en marxa de solucions per a la recàrrega i respondre, així, als reptes de la mobilitat elèctrica, basada en energia neta i sense emissions de CO2”, explica Ángeles Santamaría, CEO d’Iberdrola España. Així mateix, apunta que “l’electrificació del transport, sumat a l’increment imparable de l’energia elèctrica procedent de fonts renovables, contribuiran de forma decisiva a la reducció de la contaminació i a l’increment de l’eficiència energètica”.

Roland Schell, president de Mercedes-Benz Espanya, declara que “Daimler reafirma la seua aposta per la mobilitat elèctrica a través de la creació de la marca EQ i amb el llançament del seu model EQC inicia el seu camí al futur. El nostre objectiu és afavorir la transició del motor de combustió al vehicle elèctric facilitant la instal·lació del punt de càrrega en el procés de venda. La signatura d’aquest acord permetrà a Iberdrola i a Mercedes-Benz Espanya combinar interessos comuns per a construir les bases sòlides d’una cooperació d’èxit i estratègicament fort de cara a un futur sostenible”.

Energia verda i solucions digitals

L’acord de col·laboració permet a totes dues companyies conjuminar esforços amb una oferta que simplifica i facilita la decisió al client per a sumar-se a la mobilitat elèctrica, permetent-li gaudir de tots els avantatges d’un vehicle elèctric des de l’instant de la compra.

Els clients de la nova gamma EQ i furgonetes de Mercedes-Benz, a més, recarregaran la bateria dels seus vehicles elèctrics, tant en la llar com en la xarxa de punts en via pública desplegada per Iberdrola, amb energia 100% verd, procedent de fonts de generació neta, amb certificats de garantia d’origen renovable (GdOs).

Així mateix, podran realitzar la recàrrega de forma senzilla amb el seu mòbil a través de les aplicacions de recàrrega per a la llar i la recàrrega pública d’Iberdrola, des de la qual -en aquest últim cas- els conductors de vehicles elèctrics poden geolocalizar, reservar i abonar les seues recàrregues

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací