El nou Nissan JUKE redefineix els crossover compactes aportant-los més personalitat, un millor rendiment i tecnologies revolucionàries

717

Actualitat Diària

Quasi una dècada després de crear tendència en el segment dels crossovers compactes gràcies a la seua personalitat única i divertida, la nova generació del Nissan JUKE ha arribat per a reinventar de nou aquest segment. El nou JUKE és més divertit de conduir que mai i ofereix nous nivells de rendiment i tecnologia, tot això integrat en una carrosseria crossover cupè espectacular i més espaiosa.

Amb 1 milió d’unitats circulant per Europa, quasi el 10% d’ells venuts a Espanya, el Nissan JUKE ha conquistat als clients europeus gràcies al seu disseny únic. La nova generació del JUKE s’ha creat per a atraure els conductors europeus, els qui valoren el seu disseny, tecnologia i rendiment, així com la seua practicitat, en el segment del crossover.

El Nissan JUKE ha tornat amb la seua identitat única, amb més caràcter, un rendiment emocionant i tecnologia avançada que dóna resposta a les necessitats dels conductors. El nou disseny i l’experiència de conducció emocionant que ofereix aquest model atraurà un nombre cada vegada major de clients que opten per un crossover compacte. El JUKE ha crescut, encara que conserva les qualitats que ho fan divertit de conduir i que sempre ho han fet destacar.

Disseny atlètic

El Nissan JUKE té dimensions més grans i un aspecte atlètic, unes impressionants llandes d’aliatge de 19 polzades i sostre flotant d’estil cupè. Equipat amb tecnologia full-LED de sèrie, el nou JUKE conserva els seus emblemàtics fars davanters circulars juntament amb la nova forma d’I que complementa la graella V-Motion de Nissan. A més, un nou color exclusiu, el Fuji Sunset, ara completa la gamma d’11 colors.
El nou JUKE també s’ha transformat per dins i resulta més espaiós tant per als passatgers com per al seu equipatge, amb 5,8 cm més d’espai per als genolls en els seients posteriors, 1,1 cm més d’espai per al cap en la part posterior i un maleter amb 422 litres de capacitat, la qual cosa suposa un 20% més d’espai. L’interior reinventat ofereix més estil i confort gràcies a la millora de la posició del conductor, més espai posterior i uns controls i espai d’emmagatzematge més accessibles. Els nous materials de tacte suau en el quadre de comandament, en la tapisseria de les portes i l’espai per a les cames ofereixen una sensació de gran qualitat, complementada amb uns seients esportius monoforma de sèrie i tapisseria de Alcantara® o cuir opcional.
El nou nivell d’acabats N-Design ofereix un nou nivell de personalització i garanteix que els clients puguen adaptar el JUKE als seus gustos. Hi ha diverses combinacions de colors disponibles per a la carrosseria, el sostre i la tapisseria interior. El resultat és un JUKE amb caràcter urbà, premium i esportiu. El client també pot adaptar l’exterior amb para-xocs personalitzables, faldons laterals i llandes d’aliatge de 19 polzades.

Rendiment ágil

El JUKE esportiu s’ha dissenyat per a ser àgil, però el nou crossover cupè també ha crescut. Les dimensions actuals són de 4210 mm de longitud, 1595 mm d’altura i 1800 mm d’amplària per a oferir major espai interior, encara que aquest model continua sent compacte i pes 23 kg menys. Gràcies a l’ús d’acer d’alta resistència, el nou model compta amb una plataforma més rígida que ofereix major estabilitat, rendiment i habilitats en corba, a més de nous nivells de confiança i control.

El JUKE es propulsa gràcies a un eficient motor de gasolina DIG-T turboalimentado de 1,0 litres i tres cilindres amb 117 CV de potència que ofereix al conductor millor rendiment, consum de combustible i refinament en la conducció. Aquest nou model està disponible amb una atractiva transmissió manual de 6 velocitats o transmissió esportiva de 7 velocitats, doble embragatge (DCT) i canvi per lleves, a més de selector de manera de conducció (Eco, Normal, Esportiu), per la qual cosa el conductor pot adaptar fàcilment el seu estil de conducció a qualsevol situació per a una màxima diversió en la carretera.

Tecnologies avançades

El Juke ara inclou la tecnologia d’informació i entreteniment, i d’assistència al conductor de Nissan. Gràcies a la Mobilitat Intel·ligent Nissan, el nou model està més connectat que mai, dotant al conductor del seu propi centre de control.

Mobilitat Intel·ligent Nissan

L’avançada tecnologia ProPILOT de Nissan, que ofereix direcció acceleració i frenada assistides electrònicament, estarà disponible per primera vegada en el JUKE. Dissenyat per a circular per un sol carril en autopista, el sistema ProPILOT facilita els desplaçaments llargs i el trànsit dens.

A més, el JUKE ofereix tot un paquet de tecnologies de seguretat que inclou el Sistema anti-col·lisió frontal intel·ligent amb detecció de vianants i ciclistes, reconeixement de senyals de trànsit, control intel·ligent de canvi de carril, alerta de trànsit posterior i control d’angle mort com a novetat per a Nissan i per a tot el segment. El control d’angle mort avisa al conductor quan un cotxe es col·loca en el seu angle mort i retorna al JUKE al seu carril.

Connectivitat, informació, entreteniment i Bose® Personal® Plus

Amb el nou sistema NissanConnect d’informació i entreteniment, els clients poden usar Apple CarPlay® i Android Acte per a replicar les seues aplicacions de telèfon intel·ligent favorites en la pantalla tàctil de 8 polzades del cotxe. Els conductors també poden accedir a TomTom Maps & Live Traffic o activen el wifi integrat perquè els passatgers puguen connectar els seus portàtils o tauletes.

L’aplicació NissanConnect Services és el company mòbil perfecte, ja que ofereix als clients control sobre múltiples aspectes del cotxe. Els propietaris del Nissan JUKE poden comprovar si les portes del seu cotxe estan tancades i bloquejar o desbloquejar el seu Nissan directament des del seu mòbil. Per a major seguretat, els conductors també poden comprovar la pressió dels pneumàtics i el nivell d’oli abans d’anar-se de viatge.
Per a facilitar-los encara més la vida als conductors del JUKE, la compatibilitat amb Google Assistant els ofereix el control sobre funcions com el tancament centralitzat, les llums del vehicle i enviament per veu de destinacions al sistema de navegació del cotxe mitjançant el seu telèfon intel·ligent.

Els passatgers i conductors també poden pujar el volum gràcies al sistema de so Bose® Personal® Plus. Amb huit potents altaveus, incloent dues unitats UltraNearfield integrades en els dos reposacaps davanters, els ocupants podran gaudir de música envolupant en definició ultraclara.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací