Iberdrola i Mazda signen un acord per al subministrament de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

819

La companyia elèctrica preveu el desplegament de fins a 150.000 punts de recàrrega en els pròxims cinc anys

Actualitat Diària

Mazda Automòbils Espanya ha signat un acord amb Iberdrola per al subministrament de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, així com altres serveis associats. L’acord, que es produeix davant la imminent comercialització del Mazda MX-30, suposarà nombrosos avantatges tant per als clients del nou model elèctric de Mazda, com per a la seua xarxa de concessionaris oficials, i reforça l’estratègia d’aliances d’Iberdrola per a promoure la mobilitat sostenible.

L’acord entre totes dues companyies permetrà a Mazda, com a part de l’oferta de llançament del Mazda MX-30, oferir un punt de recàrrega de forma totalment gratuïta als clients que adquirisquen el nou model 100% elèctric de la marca d’Hiroshima. L’equip, un Wallbox Prémer Plus de 7,4kW, serà subministrat per Iberdrola, que oferirà també les seues solucions energètiques i digitals -el Pla Vehicle Elèctric d’Iberdrola permet la recàrrega a un cost de 0,5€ els 100 km amb energia 100% renovable-, tant en el domicili com en la xarxa d’infraestructura en via pública, que la companyia desplega en les principals autovies i corredors del país.

Els usuaris de cotxe elèctric que usen la infraestructura de mobilitat sostenible d’Iberdrola recarreguen amb energia 100% verd, provinent de fonts de generació neta que compten amb certificats de garantia d’origen renovable (GdOs).

Els concessionaris oficials Mazda també es beneficiaran de l’acord, ja que podran accedir a condicions especials per a la instal·lació de punts de recàrrega per part d’Iberdrola en les seues instal·lacions i oferir així un millor servei als seus clients propietaris d’un vehicle elèctric.

Mazda va anunciar la setmana passada el començament de la producció del nou Mazda MX-30 al Japó i la seua comercialització a Europa a partir de la pròxima tardor. Es tracta del primer model 100% elèctric de la marca d’Hiroshima, creat en resposta a la creixent demanda de vehicles elèctrics entre els europeus més conscienciats amb el medi ambient.

Iberdrola trepitja l’accelerador de la mobilitat elèctrica: més inversions

Iberdrola inclou l’electrificació del transport en la seua estratègia de transició cap a una economia *descarbonizada, basada en energies renovables i xarxes intel·ligents, i al març, va decidir reforçar el seu pla de mobilitat sostenible, destinant més inversions -un total de 150 milions d’euros- a intensificar el desplegament de punts de recàrrega de vehicle elèctric en els pròxims cinc anys.

El nou pla de mobilitat sostenible preveu la instal·lació de prop de 150.000 punts de recàrrega per a vehicle elèctric, tant en llars, com en empreses, així com en via urbana, en ciutats i en les principals carreteres i autovies en els pròxims cinc anys.

Per part seua, Mazda treballa per a oferir un ventall de tecnologies netes que s’adapten a les necessitats dels clients i a la seua mobilitat, renovant el parc i reduint la circulació de vehicles més contaminants.

Sota la visió original “Zoom-Zoom Sostenible”, anunciada en 2007, Mazda estima reduir les emissions de diòxid de carboni, durant tot el procés, de les quals és directament responsable l’empresa en una mitjana del 50% respecte als nivells de 2010 per a l’any 2030, i del 90% en 2050.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací