Ibañez (PP): “Els PGE tan sols satsifan al Botànic i no als interessos dels valencians”

592

Actualitat Diària

El portaveu d’Economia del Grup Parlamentari popular (GPP), Rubén Ibáñez, ha assenyalat avui que els Pressupostos de la Generalitat Valenciana (PGV) presentats avui són “uns comptes que només satisfan al Botànic que donen l’esquena a les veritables necessitats de la ciutadania”.

Ibáñez s’ha referit d’aquesta manera a la presentació de l’Avantprojecte de llei de Pressupostos on ha assenyalat que “a les portes d’Halloween tornem a assistir al truc o tracte de tots els anys del conseller d’Hisenda, el senyor Soler, que pretén enganyar als valencians amb uns comptes absolutament irreals”.

Uns comptes, ha afegit, de les quals només coneixem que comptaran, de nou, els 1.325 milions ficticis que després mai apareixen i que es tradueixen en retallades. “Ens ha contat que són uns pressupostos expansius i l’última vegada que va dir això va ser en 2019 i acabem amb retallades que encara avui estem sofrint”.

“El que si que sabem és que l’any 19 van existir 11.000 sanitaris menys que en 2015” ha afegit.

En aquests pressupostos, ha afegit, el que engreixa és “l’estructura política del Consell ja que s’han anunciat dos ens més que haurem de pagar tots els valencians. Mentre el Govern valencià no ha fet ni un sol ajust polític al seu staff els valencians han hagut de fer molts ajustos socials a la seva vida i aquesta és la diferència de viure en la realitat del Botànic i en la realitat que trepitgen els valencians”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací