Ximo Huguet visita a Sant Jordi les obres realitzades a l’Ajuntament amb càrrec al Pla 135

808

Amb aquesta actuació milloraran la qualitat del servei que es presta a la ciutadania i les condicions de treball dels funcionaris

Actualitat Diària

El diputat provincial de Cooperació i Concertació amb els Ajuntaments, Ximo Huguet, ha visitat les obres d’adequació realitzades en la planta baixa de la Casa Consistorial de Sant Jordi, els detalls de la qual li ha explicat l’alcalde, Iván Sánchez. Es tracta d’una actuació que es fa amb càrrec al Pla 135 de 2019 de la Diputació, la inversió de la qual ascendeix a 90.900 euros. Huguet ha destacat que permetrà incrementar la qualitat del servei que es presta a les ciutadanes i els ciutadans de la localitat i que els funcionaris treballen en millors condicions.

La inversió global de la Diputació a Sant Jordi durant els exercicis 2018 i 2019 amb el Pla 135 ha superat els 27.000 euros. Amb aquests fons s’ha pogut millorar l’accessibilitat des del Col·legi Públic fins al nucli urbà, urbanitzar la zona verda del carrer Cifrona i enjardinar les rotondes de la urbanització Panoràmica.

Ximo Huguet ha recordat que la Diputació del canvi ha millorat el Pla 135 de 2020 perquè els ajuntaments no hagen de retornar les baixes de les obres com ocorria amb anterioritat i perquè puguen dedicar a despeses corrents fins al 50% de la quantitat que els correspon.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací