Hotel Real de Castelló entre els allotjaments turístics declarats com a essencials pel Govern

644

Actualitat Diària

El Butlletí Oficial de l’Estat publica avui l’Ordre TMA / 277/2020, de 23 de març, de l’Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per la qual es declaren serveis essencials a determinats allotjaments turístics i s’adopten disposicions complementàries.

L’Ordre recull un llistat de 370 allotjaments turístics repartits per tot el territori nacional que es mantindran tancats a el públic en general, però han de permetre l’allotjament d’aquells treballadors que realitzin tasques de manteniment, assistència sanitària, reparació i obres, subministrament i transport de serveis essencials.

Es tracta així d’assegurar la prestació dels serveis essencials d’empreses i proveïdors necessaris per a l’abastament de la població i de l’manteniment dels propis serveis essencials.

A més, es pretén evitar els efectes negatius sobre l’ocupació i la viabilitat empresarial derivats de la suspensió de contractes públics, i el seu impacte estructural negatiu sobre aquesta part de el teixit productiu.

Entre els treballadors el allotjament es possibilita es troba els de manteniment, assistència sanitària, reparació i execució d’obres d’interès general, proveïment de productes agraris i pesquers, i tripulacions dels vaixells pesquers, així com serveis complementaris a les mateixes, en l’àmbit sanitari, portuari, aeroportuari, viari i ferroviari, alimentari, salvament i seguretat marítim.

També els que es dediquin a la instal·lació, manteniment i reparació de xarxes de telecomunicacions i centres de processos de dades, subministrament d’energia i aigua, subministrament i serveis de transport de mercaderies o de viatgers lligats a les activitats permeses pel Reial Decret 463 / 2020, de 14 de març, així com de serveis essencials, com les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i els treballadors que han de desenvolupar les activitats incloses en els articles 17 i 18 de l’esmentat Reial decret.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací