Haya Real State oferta les despeses de notaria gratis en quatre promocions de immobles

403

Actualitat Diària

Haya Real State ha llançat una nova campanya en la qual ofereix les despeses de notaria gratis en els immobles de quatre promocions d’obra nova. Els actius, situats a Castelló de la Plana, Oviedo i Pedro Muñoz (Ciudad Real), compten a més amb descomptes en preu que oscil·len entre el 5% i el 40%.

L’oferta, exclusiva per als habitatges de les quatre promocions seleccionades, serà vàlida per a tots aquells que realitzin la seva reserva abans del 31 de gener de 2021.

Oferta d’habitatges a Castelló de la Plana

L’edifici La Safor, situat al costat de la Ronda Sud, disposa d’habitatges de 2 dormitoris i 2 banys, amb superfícies que oscil·len entre els 107m² i els 132m². Els habitatges, que compten amb plaça de garatge i traster inclosos en el preu, parteixen des de 104.000 euros, mentre que el seu preu anterior era de 109.200 euros. A més, el residencial La Safor disposa de zones comunes amb espais enjardinats, piscina, zona infantil i gimnàs.

Per part seva, l’edifici Vilanova d’Alcolea, al costat de l’Avinguda València, compta amb pisos, àtics i dúplexs de 2 a 4 dormitoris, amb 1 o 2 banys, i superfícies de fins a 144m². Amb habitatges els preus dels quals parteixen des dels 69.500 euros, quan abans costaven 106.200 euros, l’edifici també disposa de places de garatge i trasters.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací